Άρης: Η πρόθεση για το μέλλον του Ροζ

Γιώργος Στράντζαλης14 Ιουνίου 2021

Ο Λίντσεϊ Ροζ ανήκει στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών οι οποίοι τα τελευταία χρόνια, λόγω της σταθερά ανοδικής πορείας του στον Αρη, έχει μπει στο μεταγραφικό ραντάρ πολλών ομάδων, ευρωπαϊκών και εγχώριων.

 Εχει συμβόλαιο στους Κιτρινόμαυρους μέχρι το καλοκαίρι του 2022, αλλά πάντοτε η ΠΑΕ είναι ανοιχτή να διαπραγματευτεί το ενδεχόμενο πώλησης (οποιουδήποτε παίκτη), εφόσον θα προκύψει οικονομικό όφελος. Κι αυτό αποδείχθηκε με την περίπτωση του Ντάτκοβιτς, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια με τους Σιώπη, Φετφατζίδη.

Η τελευταία ομάδα που -φέρεται να- έχει βάλει στο μάτι τον Ροζ, είναι η Λέγκια Βαρσοβίας. Κι αυτό έγινε γνωστό από πολωνικά δημοσιεύματα που αναφέρουν μάλιστα ότι η ομάδα έχει συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή αλλά δεν μπορεί να βρει… συμφωνία με τον Αρη. 

 Στην Αλκμήνης δεν γνωρίζουν κάτι επ’ αυτού, δηλώνουν άγνοια και τουλάχιστον μέχρι εχθές δεν έφτασε κανένα επίσημο έγγραφο από ομάδα για τον Γάλλο αμυντικό. Η τελευταία που εξέφρασε επίσημο ενδιαφέρον ήταν ο Ερυθρός Αστέρας την περσινή σεζόν, αλλά οι Κιτρινόμαυροι είχαν απορρίψει την προσφορά εκτιμώντας ότι η αξία του Ροζ ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ. 

Εκτίμηση στην οποία θα επιμείνουν εάν φτάσει στα γραφεία η οποιαδήποτε πρόταση για τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό και θα μπουν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης.

Αυτή τη στιγμή ο αγωνιστικός σχεδιασμός προχωράει με τον Γάλλο αμυντικό στο πλάνο της νέας σεζόν. Εφόσον στην πορεία δεν προκύψει κάποια επίσημη πρόταση, η οποία θα κριθεί από την ΠΑΕ συμφέρουσα για την διαπραγματευτεί, τότε πιο πιθανό είναι το σενάριο ο Αρης να καλέσει τον Ροζ να συζητήσουν την επέκταση του συμβολαίου του.

Σε κάθε περίπτωση, βασική προϋπόθεση για να υλοποιηθούν τα παραπάνω είναι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση που εκκρεμεί από το CAS, καθώς οι Κιτρινόμαυροι δεν μπορούν να κάνουν κάτι διαφορετικό από το να περιμένουν την πλέον πολυαναμενόμενη απόφαση για να μάθουν αν θα έχουν ή όχι δικαίωμα ενίσχυσης στη μεταγραφική περίοδο, που επίσημα αρχίζει την 1η Ιουλίου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.