Άρης: Η πρόθεση για πωλήσεις δείχνει το σχέδιο του

Metrosport Team09 Ιουνίου 2022

Η «εμπλοκή» ποδοσφαιριστών που ανήκουν στον Αρη στα ρεπορτάζ ελληνικών αλλά και ευρωπαϊκών συλλόγων προφανώς είναι αποτέλεσμα της υπεραξίας που απέκτησαν αγωνιζόμενοι στο «Κλ. Βικελίδης», δείχνει όμως και την πρόθεση των «κίτρινων» να συζητήσουν κάθε ενδιαφέρουσα πρόταση.

Η αλήθεια είναι ότι αυτός ο τρόπος σκέψης εκφράζει απόλυτα τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Αρης, Θόδωρο Καρυπίδη, καθώς έχει παραδεχθεί ότι είναι υπέρ των αγοροπωλησιών στην κατάλληλη τιμή, εκτιμώντας ότι οι συναισθηματισμοί αποτελούν κακό οδηγό στον τρόπο διοίκησης μιας εταιρίας. Για παράδειγμα, στην περίπτωση του Αμπουμπακάρ Καμαρά δεν απορρίφθηκε καμία πρόταση, μπήκε μια ρήτρα έξι εκατομμυρίων (κυρίως για τις ομάδες της Αραβίας) και δεν απορρίφθηκε καμία απολύτως προοπτική πώλησής του στον Ολυμπιακό.

 Ο Αρης τον είχε αποκτήσει από τη Φούλαμ έναντι ποσού της τάξεως των 3.5 εκατομμυρίων ευρώ τα οποία προβλέπεται (βάσει συμφωνίας) να αποπληρωθούν σε βάθος τετραετίας ενώ δεν έγιναν γνωστές οι ημερομηνίες σταδιακής καταβολής των ποσών. Σε αυτή του Μπαντού Ντιαγέ ο οποίος εξέφρασε τάσεις φυγής, επίσης δεν απορρίφθηκε κανένα ενδεχόμενο. Στον Σενεγαλέζο μέσο επισημάνθηκε ότι θα πρέπει να φέρει πρόταση και σε περίπτωση που αυτή χαρακτηριστεί συμφέρουσα, θα παραχωρηθεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 31χρονος είναι στο στόχαστρο ομάδας από την Αραβία ενώ δεν δείχνει προθυμία επιστροφής στην Τουρκία.

Για τον δε Λούκας Σάσα, στο τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν πληροφορίες που τον θέλουν να βρίσκεται στο στόχαστρο άλλων ομάδων. Ο,τι ισχύει για τον Ντιαγέ, ισχύει και για τον Σάσα. Σε περίπτωση που ο Βραζιλιάνος ζητήσει την αποχώρησή του, θα πρέπει να φέρει πρόταση στην ομάδα. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έγινε σχετική συζήτηση μεταξύ του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Αρης με τον ποδοσφαιριστή.

Ο τρόπος διαχείρισης των υποθέσεων μάλλον δείχνει ξεκάθαρα το αγωνιστικό σχέδιο του Αρη για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο το οποίο προφανέστατα περιλαμβάνει τη δημιουργία ομάδας από την αρχή. Σε αυτό το συμπέρασμα οδηγεί η πολιτική που ακολουθεί στον τομέα των ανανεώσεων, της διαλλακτικότητάς του στις πωλήσεις αλλά και της πρόθεσης αποδέσμευσης παικτών που έχουν συμβόλαια.

Άλλωστε βοηθά πολύ και η νέα αναβολή της απόφασης του CAS που επιτρέπει στον Άρη να κάνει μεταγραφές.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.