Άρης: Η πώληση Μαντσίνι, η παραμονή του Ματέο και η μετατόπιση του Πάλμα

Μάνος Χατζάκης31 Αυγούστου 2022

Θέμα ωρών είναι η πώληση του Ντάνιελ Μαντσίνι στην Ομόνοια Λευκωσίας και, εντός της ημέρας, αναμένεται να ολοκληρωθεί πλήρως, καθώς η ΠΑΕ Άρης θα δεχτεί, εκτός απροόπτου, την προταση των Κυπρίων.

Η διαφαινόμενη φυγή του Αργεντινού θα επιφέρει ορισμένες αλλαγές στα αριστερά της επίθεσης, ωστόσο δεν είναι δεδομένη η κίνηση για απόκτηση άλλου παίκτη στη θέση του.

Με τα νυν δεδομένα, οι «κιτρινόμαυροι» διαθέτουν εκεί, τους Γκαρσία, Ζερβινιό και πλέον (πιο ενεργά) τον Πάλμα.

Ο πρώτος, όσες φορές κι αν του τέθηκε ζήτημα δανεισμού ή εν γένει αποχώρησης, ήταν κάθετα αρνητικός, όπερ σημαίνει ότι ο Ματέο δεν το... κουνά από το Χαριλάου και στον Άρη θα εύχονται να δείξει μεγαλύτερο φιλότιμο, μήπως και παίξει βάσει δυνατοτήτων, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ο Γκαρσία έδωσε άκυρο σε όποια συζήτηση/πρόταση του έγινε, για να φύγει τελικά ο συμπατριώτης του.

Μην ξεχνάμε, όμως, το αρχικό πλάνο αξιοποίησης του Γκαρσία, έλεγε ότι φέτος θα αγωνιστεί ως 8άρι και όχι στα «φτερά». Πλέον, δεν είναι σίγουρο ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο, αν και υπάρχει -θεωρητικά- η εν λόγω δυνατότητα, καθώς το ρόστερ διαθέτει στα αριστερά άλλους δύο συναδέλφους του.

Ζερβινιό δύο θέσεων και Πάλμα

Οσον αφορά τον Ζερβινιό, αποκτήθηκε με τη λογική να παίξει είτε αριστερά είτε κοντά στον φορ, ωστόσο η παρουσία Μαντσίνι (θα) τον έφερνε περισσότερο δίπλα ή πίσω από τον Γκρέι. Πλέον, ο Ιβοριανός αναμένεται να παίξει κυρίως στην πτέρυγα, εφόσον οι Θεσσαλονικείς μείνουν πιστοί στο 4-2-3-1, που είναι και το λογικό, εξαιτίας του Μανού Γκαρθία.

Βέβαια, υπάρχει και ο Λουίς Πάλμα. Ο χαφ από την Ονδούρα αναμένεται να παίξει πιο έξω, δηλαδή πιο κοντά στην πτέρυγα και όχι τόσο πίσω από τον προωθημένο επιθετικό. Ναι μεν, δεν είναι ο κλασικός εξτρέμ, ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να εκμεταλλευτούν κάποια ποιοτικά του χαρακτηριστικά, όταν αποφασίζει να συγκλίνει προς τα «μέσα», όπως για παράδειγμα το σου του, που έχει βελτιωθεί αισθητά από την προετοιμασία και μετά και, όπως ο ίδιος έδειξε κόντρα στα ματς με την Γκομέλ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.