Άρης: Η πίεση στην κυβέρνηση για το Στοίχημα και η αναμονή της... είσπραξης

Μάνος Χατζάκης30 Μαΐου 2022

Ουκ ολίγα είναι τα ανοιχτά θέματα, με τα οποία θα ασχοληθεί η ΠΑΕ, μέχρι (τουλάχιστον) την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, στα μέσα Ιουνίου.

Μεταξύ των πολλών ζητημάτων είναι και τα χρήματα από το Στοίχημα, τα οποία δικαιούνται οι ΠΑΕ, βάσει της σχετικής νομοθεσίας και σχετίζονται με τη φορολόγηση των κερδών των παικτών του στοιχήματος.

Οπως και οι υπόλοιπες εταιρείες της Λίγκας, έτσι και η αντίστοιχη του Θόδωρου Καρυπίδη, βρίσκεται σε παρατεταμένη αναμονή. Πληροφορίες του Metrosport.gr αναφέρουν πως εντείνονται οι πιέσεις των επικεφαλής των ΠΑΕ της Super League 1 στην κυβέρνηση, προκειμένου να ξεμπλοκάρει το θέμα και να απελευθερωθεί η εκταμίευση του περίπου 1,5 εκατομμυρίου ευρώ για κάθε ομάδα.

Από την πλευρά τους, οι Θεσσαλονικείς παρακολουθούν τις εξελίξεις, που λαμβάνουν χώρα στην Αθήνα, βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τα κατάλληλα πρόσωπα και περιμένουν επίσημες εξελίξεις.

Στις εβδομάδες, που ακολουθούν, θα ενταθούν οι πιέσεις σε κυβερνητικά στελέχη με απώτερο αποδέκτη τον υφ. Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Στην Αλκμήνης, προφανώς και περιμένουν -πώς και πώς- τα χρήματα, για να δοθούν λύσεις σε τρέχοντα θέματα, καθώς το ποσό που προαναφέρθηκε, βρισκόταν -για τα καλά- στον σχεδιασμό του μπάτζετ της σεζόν, που ολοκληρώθηκε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.