Άρης: Η Ομόνοια, ο Ματέο και η άρνηση του Αργεντίνου

Metrosport Team23 Αυγούστου 2022

Δεν αμφισβητείται το ενδιαφέρον της Ομόνοιας Λευκωσίας για τον Ματέο Γκαρσία αν και καμία από τις εμπλεκόμενες πλευρές δεν μπήκε σε διαδικασία αναφοράς λεπτομερειών περί της πρότασης της κυπριακής ομάδας. Αν δηλαδή πρόκειται δηλαδή για πρόταση αγοράς των δικαιωμάτων του ή απλό δανεισμό. 

Σε κάθε περίπτωση ο Αρης είναι θετικός υπό την έννοια ότι δεν θα πει όχι στο ενδεχόμενο σοβαρής πρότασης για την πώληση του παίκτη ή δανεισμού του με την προοπτική ότι η Ομόνοια θα αναλάβει να πληρώσει εξ’ ολοκλήρου το συμβόλαιο των 450.000 ευρώ για έναν χρόνο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Κύπριοι έχουν αυτή την πρόθεση, πράγμα που σημαίνει ότι όλα θα εξαρτηθούν από τον ίδιο τον παίκτη. Χθες, υπήρξαν συζητήσεις μεταξύ του Αρη με τον 25χρονο επιθετικό όπου διαπιστώθηκε η διστακτικότητα σε βαθμό απροθυμίας για μετακόμιση στην Κύπρο. 

Ενδεχομένως να θεωρεί ότι θα στοιχειοθετήσει υποβάθμιση στην καριέρα του. Πάντως, το ζήτημα δεν έχει κλείσει υπό την έννοια ότι τόσο ο Αρης όσο και η Ομόνοια είναι θετικοί για να προχωρήσουν σε deal (έστω δανεισμού) και λογικά θα ασκηθούν πιέσεις στον παίκτη ο οποίος, βάσει των τωρινών δεδομένων, θα δει τον ρόλο του στον Αρη να υποβαθμίζεται ακόμη περισσότερο. Δεν ήταν τυχαίο το γεγονός ότι δεν έπαιξε δευτερόλεπτο με τον Λεβαδειακό στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.