Άρης: Η καρμική επιστροφή Δεληζήση στην ενδεκάδα

Μάνος Χατζάκης25 Σεπτεμβρίου 2020

Από θέση βασικού θα ξεκινήσει ο Γιώργος Δεληζήσης στην αναμέτρηση του Άρημε τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 3η αγωνιστική της Super League 1.

Ο στόπερ του Άρη χρειάστηκε να κάνει (ξανά) υπομονή, για να κάνει ντεμπούτο στο φετινό Πρωτάθλημα και η πρώτη του, εκτός απροόπτου, παρουσία στο κέντρο της "κιτρινόμαυρης" άμυνας έχει κάτι το... καρμικό.

Στα 33 του χρόνια, αυτά αποτελούν ψιλά γράμματα, γιατί δεν είναι η μοναδική φορά, που έχει βρεθεί στην άβολη θέση να μην υπολογίζεται από τον προπονητή του.

Στην τρίτη σεζόν στην πρώτη τη τάξει κατηγορία, με τα "κιτρινόμαυρα", πέρασε ανάλογες φάσεις τόσο με τον Πάκο Ερέρα, όσο και με τον Σάββα Παντελίδη. Πάντα, όμως, κάτι... γινόταν και έπαιρνε φανέλα βασικού.

Η παρουσία του Άκη Μάντζιου στον πάγκο του Άρη και η επιστροφή του ως προπονητής, μετά από τη διετή θητεία ως ποδοσφαιριστής (αγωνιζόταν επίσης ως στόπερ) φέρνει συμπτωματικά (;) τον "Δέλη" στο αρχικό σχήμα.
Οι δυο τους γνωρίζονται από τη σεζόν 2016-17, όταν συνυπήρξαν στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Το καλοκαίρι του 2017, ο Μάντζιος είχε εισηγηθεί θετικά για την παραμονή του "Δέλη", ωστόσο η διοίκηση της αθηναϊκής ομάδας είχε διαφορετική άποψη κι έτσι, λίγο καιρό μετά, ο έλληνας στόπερ υπέγραψε στον Άρη. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά.

Η επισημοποίηση της συνεργασίας Άρη-Μάντζιου έκανε τον Δεληζήση να νιώσει καλύτερα, πιστεύοντας σε πιο αντικειμενική κρίση, έστω κι αν ξέρει ότι ο χρόνος συμμετοχής του, φέτος, θα είναι αισθητά μειωμένος σε σχέση με την περασμένη αγωνιστική σεζόν.

Λίγο η απουσία του τραυματία Σάκιτς, λίγο η μετατόπιση του Ροζ στα δεξιά, λίγο το... κάρμα, φέρνουν στον υψηλόσωμο αμυντικό στο κατώφλι της ενδεκάδας. Ο Κοζανίτης στόπερ δεν είχε πολλές ελπίδες να παίξει με τον Ένινγκ.
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.