Άρης: Η επιμονή για Μανού Γκαρσία και ο στόπερ

Γιώργος Στράντζαλης17 Ιουλίου 2022

Παρά τα όσα αναφέρουν τα ισπανικά media, για οριστικό ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις του Άρη με την Σπόρτινγκ Χιχόν για τον Μανού Γκαρσία, από τις τάξεις των «κιτρινόμαυρων» προκύπτει πως η υπόθεση του Ισπανού μεσοεπιθετικού δεν έχει κλείσει οριστικά.

Κι αυτό, διότι ο Θεόδωρος Καρυπίδης την αντιμετωπίζει -εδώ και καιρό – ως ένα προσωπικό στοίχημα το οποίο μάλιστα έχει βαλθεί να κερδίσει. Αν τα καταφέρει ή όχι, αυτό θα ξεκαθαρίσει (λογικά) στην ερχόμενη εβδομάδα αλλά είναι δεδομένη η ύστατη προσπάθεια ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η διαφορά έγκειται κυρίως στον τρόπο καταβολής των χρημάτων που αξιώνει η Χιχόν για τον Γκαρσία, στον οποίον ούτως ή άλλως έχει βάλει… πωλητήριο αλλά με περισσότερα χρήματα από τα 2 εκατομμύρια ευρώ που προσφέρει ο Άρης.

Στο μεταξύ, παρά το ναυάγιο στις συζητήσεις με τον Ματίγια, - και μετά την τελευταία επαφή του Άρη με τον ατζέντη του- ο Ισπανός δεν κλείνει την πόρτα με την ελπίδα ότι ο Άρης θα επανέλθει με νέα προσφορά.

Παράλληλα, στον Άρη ρίχνουν ιδιαίτερο βάρος στην προσθήκη (τουλάχιστον) ενός κεντρικού αμυντικού επιπέδου Φαμπιάνο, Μπράμπετς, προκειμένου να θωρακιστούν τα μετόπισθεν και να δοθεί η επιπλέον επιλογή στον Μπούργος. Μέχρι τώρα, όμως, οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν βρει τον αμυντικό που θα πλαισιώσει το βασικό δίδυμο και συνεχίζουν την αναζήτηση σε συγκεκριμένες «αγορές», όπως είναι αυτή της Ισπανίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.