Άρης: Η εκδοχή από την Ονδούρα για τον αποκλεισμό του Πάλμα και η ένταση με τον Βάσκεθ

Metrosport Team04 Ιουνίου 2023

Στον αποκλεισμό του Λουίς Πάλμα από την Εθνική Ονδούρας αναφέρεται δημοσίευμα από την πατρίδα του ποδοσφαιριστή του Άρη, κάνοντας ειδική αναφορά στους λόγους που συντέλεσαν σε αυτόν, έπειτα από τα όσα είχαν προηγηθεί όταν ο τεχνικός της Ονδούρας είχε υποστηρίξει ότι ο λόγος της μη χρησιμοποίησης του Πάλμα σε δύο παιχνίδια, σε Η.Π.Α. και Καναδά, οφείλονταν σε πρόβλημα υγείας (σσ ίωση) του παίκτη, αλλά ο 23χρονος τον είχε διαψεύσει δημόσια με σχετικό post στο twitter όπου χρησιμοποίησε – ίσως ειρωνικά – σχετικό emoji.

Μάλιστα, όπως είχατε διαβάσει μέσα από το Metrosport.gr, ο Πάλμα δεν βρέθηκε στην αποστολή της Εθνικής Ονδούρας λόγω και της επικείμενης μεταγραφής του καθώς, όπως υποστήριξε, δεν θέλει να ρισκάρει το ενδεχόμενο ενός απρόοπτου τραυματισμού.

Το δημοσίευμα του OCC.com, αναφέρει: «Η σχέση μεταξύ του Λουίς Πάλμα και του Ντιέγκο Βάσκεθ φαίνεται να έχει σπάσει, αυτό μετά από όσα συνέβησαν στο League of Nations όπου ο Αργεντινός τεχνικός δεν χρησιμοποίησε τον παίκτη στο φιλικό με το Ελ Σαλβαδόρ ή με τον Καναδά αφού υποτίθεται ότι ήταν άρρωστος.

Ο Λουίς Πάλμα, μετά τον αποκλεισμό από το τουρνουά, βγήκε στα κοινωνικά του δίκτυα και άφησε ένα πικάντικο μήνυμα στο οποίο ουσιαστικά διέψευσε την εκδοχή του προπονητή του.

Για τον λόγο αυτό, ο Βάσκεθ πήρε τη δραστική απόφαση να αφήσει εκτός τον καλύτερο λεγεωνάριο που έχει η Ονδούρα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.