Αρης: Η δεύτερη θέση είναι στο χέρι του!

Γιώργος Στράντζαλης16 Μαρτίου 2021

Στα play off στρέφουν από σήμερα το βλέμμα τους οι ποδοσφαιριστές του Αρη και ο Άκης Μάντζιος. Η δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος ήταν το επιστέγασμα της φετινής τους προσπάθειας και με τονωμένη αυτοπεποίθηση μπαίνουν στο μίνι Πρωτάθλημα αρχίζοντας με εκτός έδρας παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό εχθές, μέσα από τη διαδικασία της κλήρωσης, ο Αρης θα παίξει την ερχόμενη Κυριακή στο Καραϊσκάκη με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (σσ την Πέμπτη έχει ευρωπαϊκό παιχνίδι), ο οποίος έχει αποκτήσει σαφές προβάδισμα για τον τίτλο του Πρωταθλητή αλλά ως στόχο έχει να τον “κλειδώσει” όσο το δυνατόν πιο νωρίς και μαθηματικά.

Ασφαλώς πρόκειται για μία δύσκολη εκκίνηση για τον Αρη, ο οποίος όμως ακόμα και στο ενδεχόμενο να έχει απώλειες στην πρεμιέρα θα παραμείνει στη 2η θέση της βαθμολογίας, έχοντας και την ισοβαθμία με την ΑΕΚ, όποτε στη συνέχεια θα είναι “ρυθμιστής” του εαυτού του και της μετέπειτα πορείας του. Υπό την έννοια ότι, μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα υποδεχτεί στο “Κλεάνθης Βικελίδης” διαδοχικά Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΚ.

Αυτό σημαίνει ότι εάν καταφέρει να αξιοποιήσει την έδρα του στην 2η και 3η αγωνιστική αυτομάτως αποκτά προβάδισμα για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και θα έχει το πάνω χέρι έναντι των υπολοίπων ομάδων για τη δεύτερη θέση. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που στην Αλκμήνης εχθές σχολίαζαν θετικά το αποτέλεσμα της κλήρωσης των play off, γνωρίζοντας καλά βέβαια και τις μεγάλες δυνατότητες που έχει φέτος η ομάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.