Άρης: Η αποστολή για Λεβαδειακό - Με Καμαρά αλλά χωρίς Πάλμα, Νταρίντα

Metrosport Team10 Ιανουαρίου 2023

Πριν λίγα λεπτά η ΠΑΕ Άρης γνωστοποίησε τους 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Άλαν Πάρντιου και απαρτίζουν την αποστολή των «κιτρίνων» για την αυριανή (11/1 16:00) εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδειακό, στην ρεβάνς του 2-1 μέσα στην Λειβαδιά, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μέσα σε αυτήν είναι ο πανέτοιμος Αμπουμπακάρ Καμαρά ο οποίος έχει φουλ ρυθμό προπονήσεων και από τον Ολυμπιακό και σήμερα έκανε την πρώτη του προπόνηση και ανακοινώθηκε από τους «κιτρινόμαυρους», ενώ εκτός αυτής βρίσκεται ο τραυματίας Ενκουλού, αλλά και οι Πάλμα, Νταρίντα και Έντουιν Ροντρίγκεζ. Ο Πάλμα μένει εκτός ώστε να προφυλαχθεί αφού έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, ενώ αντίστοιχα ο Νταρίντα για λόγους διαχείρισης αφού μετρά δύο συνεχόμενα παιχνίδια ως βασικός.

Η ΠΑΕ Άρης αναφέρει αναλυτικά: Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό (11/01), στο πλαίσιο της 6ης φάσης του «Novibet Κυπέλλου Ελλάδας» (2η Αγωνιστική) της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (16:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Cuesta, Σιαμπάνης, Brabec, Fabiano Leismann, Iturbe, Mateo Garcia, Manu Garcia, Kamara, Doukoure, Gray, M’Bakata, Etebo, Camacho, Mancini, Dabo, Peersman, Mazikou, Odubajo, Τανούλης, Χατζηιωάννου.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Nkoulou (τραυματίας), Luis Palma, Darida, Rodriguez, Hajrovic, Μαρμαρίδης, Σγούρος, Παναγίδης, Καρακασίδης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.