Άρης: Η ανοιχτή πόρτα της Ατλέτικο και η επιθυμία παραμονής Κουέστα-Ματίγια

Γιώργος Στράντζαλης26 Μαΐου 2022

Επί τάπητος τέθηκαν όλα τα ζητήματα τα οποία έχουν να κάνουν με τον σχεδιασμό της νέας σεζόν στον Αρη. Ο Θοδωρής Καρυπίδης και ο Χέρμαν Μπούργος συνομίλησαν για τρεις ώρες μέσω skype δίνοντας κατεύθυνση σε όλα τα ζητήματα που αφορούν στο αγωνιστικό τμήμα.

Μετά τη χθεσινή δικαίωση και με τη σφραγίδα της UEFA στο ζήτημα με την ευρωπαϊκή άδεια, για την οποία ενημερώθηκε άμεσα ο Μπούργος, αλλά και την αισιοδοξία που υπάρχει ως προς την απόφαση του CAS για το μεταγραφικό ban, ο επικεφαλής της ΠΑΕ έδωσε ξεκάθαρο μήνυμα-εντολή στον Αργεντινό τεχνικό να προχωρήσει τον σχεδιασμό με βάση το αγωνιστικό πλάνο που έχει στο μυαλό του. “Κάνε τον σχεδιασμό σύμφωνα με τα θέλω σου. Προχώρα με τους ποδοσφαιριστές που ταιριάζουν στα σχέδια σου” είναι το μήνυμα του Θόδωρου Καρυπίδη, ο οποίος πρόκειται στις 2 Ιουνίου να ταξιδέψει στη Μαδρίτη.

Εκεί θα συναντήσει τον Μπούργος ο οποίος έχει προγραμματίσει συνάντηση με τους ανθρώπους της Ατλέτικο Μαδρίτης με την προοπτική απόκτησης παικτών οι οποίοι ανήκουν στην ισπανική ομάδα και ενδιαφέρουν τους «κιτρινόμαυρους». Ηδη υπάρχει μια λίστα με παίκτες που έχουν ξεχωρίσει και υπό προϋποθέσεις μπορεί να αποτελέσουν στόχους. Σ’ αυτή τη συνάντηση θα συζητηθεί και ο τρόπος ευρύτερης συνεργασίας μεταξύ των δύο κλαμπ.

Στη χθεσινή πολύωρη κουβέντα τους οι δύο άνδρες έθεσαν και το ζήτημα των ανανεώσεων καθώς στις 30/6 (τυπικά) λήγουν 14 συμβόλαια, θεωρείται όμως απίθανο να επεκταθούν περισσότερα από δύο-τρία. Ο Χερμάν Μπούργος θέσε στη διοίκηση προτεραιότητες και ζήτησε την παραμονή των Χουλιάν Κουέστα, Χαβιέρ Ματίγια.

Ο δεύτερος -όπως έχει σημειώσει τις τελευταίες ημέρες στο ρεπορτάζ της “Μ”- φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Αρη για την υπογραφή νέου συμβολαίου και οι πληροφορίες θέλουν τις δύο πλευρές να έχουν βρει κοινό σημείο επαφής.

Στην περίπτωση του Χουλιάν Κουέστα οι Κιτρινόμαυροι ουσιαστικά προσπαθούν να ανατρέψει τα δεδομένα της υπόθεσης. Υπό την έννοια ότι ο Ισπανός τερματοφύλακας βρέθηκε πολύ κοντά σε συμφωνία με το ΑΠΟΕΛ – μάλιστα πληροφορίες από την Κύπρο αναφέρουν ότι βρέθηκε στο νησί όπου ξεναγήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας και πέρασε εργομετρικά! – αλλά ο Αρης του κατέθεσε βελτιωμένη πρόταση για να τον κρατήσει. Οριστική εξέλιξη αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες και πλέον είναι καθαρά θέμα επιλογής του ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.