Η «ακριβής» τιμωρία του Μπερτόγλιο, ο Ντιαγέ και το 90λεπτο χωρίς Καμαρά

Μάνος Χατζάκης09 Νοεμβρίου 2021

Η επικείμενη τιμωρία του Φακούντο Μπερτόγλιο, το... ύψος της οποίας αναμένεται να γνωστοποιηθεί, δεν στερεί από τον Άρη μόνο τις υπηρεσίες του Αργεντινού, όσον αφορά το αγωνιστικό επίπεδο.

Οι «κιτρινόμαυροι» χρειάζεται να δηλώσουν και τον Μπαντού Ντιαγέ σε ένα από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια με Γιάννενα (εντός), ΠΑΟΚ (εκτός), Αστέρας Τρίπολης (εντός) και Ολυμπιακό (εκτός). Σε ποιο από το προαναφερθέν δηλωθεί ο Σενεγαλέζος σχετίζεται έμμεσα και με την ακριβή τιμωρία του Μπερτόγλιο, καθώς αμφότεροι παίζουν στον άξονα, άρα η τεχνική ηγεσία πρέπει να επιλέξει το... σωστό ματς, ώστε να δηλώσει τον Αφρικανό.

Ο τελευταίος άνοιξε καλή παρένθεση στον Βόλο, καθώς πραγματοποίησε εκεί το πιο μεστό και ουσιώδες φετινό του 90λεπτο και οι Θεσσαλονικείς θα ήθελαν να εκμεταλλευτούν το boost στην ψυχολογία του, πολύ δε περισσότερο, τώρα που κινδυνεύουν να «χάσουν» τον Μπερτόγλιο.

Από εκεί και πέρα, σε ανάλογη κατάσταση με τον Ντιαγέ είναι και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, καθώς επίσης θα δηλωθεί να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής. Η διαφορά του Μαυριτανού όμως με τον Σενεγαλέζο είναι ότι (ο πρώτος) δεν έχει απουσιάσει από παιχνίδι του Αρη στο φετινό Πρωτάθλημα, επομένως ο Μάντζιος θα κληθεί -εκ των πραγμάτων- να κάνει αλχημεία στην κορυφή, τη στιγμή που δεν έχει πολλές διαθέσιμες επιλογές. Κι εκείνες ο Μάνος, που δεν έχει βρει χρόνο και ρυθμό φέτος, και ο Μαντσίνι, ο οποίος έχει δοκιμαστεί στην κορυφή, αν και -σε καμία περίπτωση- δεν είναι η φυσική του θέση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.