Άρης: Η αιτία της «έκρηξης» του Ματίγια

Μάνος Χατζάκης12 Απριλίου 2021

Τα παιχνίδια του Άρη με την ΑΕΚ, είτε γίνονται στο "Κλ. Βικελίδης" είτε στο ΟΑΚΑ, περιλαμβάνουν ισχυρές δόσεις έντασης. Τα περιστατικά είναι, πλέον, πολλά και η 3η αγωνιστική των play off απλώς πρόσθεσε έναν ακόμη κρίκο.

Η αρχή έγινε με κεντρικό πρωταγωνιστή τον Ματίγια. Ο ισπανός μέσος επανήλθε μετά από μακρά απουσία, αλλά το ταμπεραμέντο του δέχθηκε την... πρόκληση του Σιμάνσκι, γι' αυτό και εξερράγη, μετά τη λήξη, αν και αγωνίστηκε λίγα λεπτά.

Η αιτία του εκνευρισμού του φέρεται πως ήταν η γενικότερη συμπεριφορά παικτών της ΑΕΚ, οι οποίοι κατά τη διάρκεια του ματς δεν είπαν και λίγα στους συναδέλφους τους του Άρη. Μεταξύ εκείνων, οι Ανσαριφάρντ, Μάνταλος (σταθερή αξία σε κάθε διαπληκτισμό) αλλά και ο Σιμάνσκι.

Ο τελευταίος φέρεται να έδωσε και την αφορμή στον Ματίγια. Ο παίκτης του Άρη είδε τον Πολωνό να γυρίζει, αφότου τελείωσε το ματς, στην κερκίδα και να απευθύνεται με χειρονομίες (όχι άσεμνες), θέλοντας να πικάρει τους παρευρισκομένους.

Ο Ισπανός τού ζήτησε τον λόγο, ο Σιμάνσκι δεν έδωσε συνέχεια προτιμώντας να κατευθυνθεί στα αποδυτήρια, αλλά δεν αποφεύχθηκε η σύρραξη, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.