Αρης: H τελετή... μύησης των παλιών στου νέους

Μάνος Χατζάκης12 Δεκεμβρίου 2020

Οπως έχουν γίνει τα πράγματα με τα πρωτόκολλα, τις απαγορεύσεις και τους περιορισμούς, τα γήπεδα παραμένουν άδεια και τα μεγάλα παιχνίδια τα κάνουν μόνο τα ονόματα (ομάδων, ποδοσφαιριστών) και όχι η παρουσία του κόσμου.

Το αυριανό Αρης-ΠΑΟΚ θα προστεθεί στη λίστα των τοπικών ντέρμπι, το οποίο θα διεξαχθεί στη σκιά του covid-19, αλλά οι ποδοσφαιριστές του Αρη θέλουν να το ζήσουν στον απόλυτο βαθμό.

Οι.. παλιοί ξέρουν, οι νεοφερμένοι άκουσαν και είδαν, όμως, δεν βίωσαν. Αλλο η θεωρία, άλλο η πράξη, γι' αυτό και ποδοσφαιριστές, όπως οι Γκάμα, Ματίγια, Κουέστα, Γκαρσία, Δεληζήσης προσπάθησαν, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, να "μυήσουν" τους νέους στη σημασία του ντέρμπι. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, πρόκειται για μάχη, που πρέπει να δοθεί και θα δοθεί από όλους, έμπειρους και μη, βασικούς και αναπληρωματικούς.

Οι παλιοί, λοιπόν, φρόντισαν να βάλουν στο κλίμα και τους υπόλοιπους με συζητήσεις καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, λύνοντας και τυχόν... απορίες, που είναι λογικό να υπάρχουν.

Σε τέτοια ματς, οι ποδοσφαιριστές όχι μόνο παίζουν, αλλά -κυρίως- αγωνίζονται για το έμβλημα, τον κόσμο και, βέβαια, τους εαυτούς τους κι αυτό έγινε κατανοητό από κάθε "κιτρινόμαυρο" ξεχωριστά.

Ολοι συμφώνησαν στο εξής: Ο Αρης πάει να κάνει το παιχνίδι του και τα υπόλοιπα θα έρθουν εύκολα ή δύσκολα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.