Άρης: H άφιξη του Νέτο και η περίπτωση του Φαμπιάνο

Metrosport Team18 Απριλίου 2024

Στο πλαίσιο επαφών με τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην μανατζερική στέγη στην οποία βρίσκεται και ο ίδιος, ο Ντάρσι Νέτο αναμένεται να έρθει σήμερα στη Θεσσαλονίκη για μια δια ζώσης συνάντηση με τον πελάτη του, τον Φαμπιάνο Λέισμαν. Πρόκειται για μια διαδικασία την οποία συνηθίζουν οι ατζέντηδες, ειδικά με τους παίκτες οι οποίοι διανύουν τον τελευταίο χρόνο των συμβολαίων τους και αναζητούν το επόμενο συμβόλαιό τους.

Σε αυτή τη… φάση βρίσκεται ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός του Αρη για τον οποίον πληροφορίες αναφέρουν ότι – μεταξύ άλλων – έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα του Κατάρ. 

Πιθανολογείται ότι με αφορμή την «επιστροφή» του Ντάρσι Νέτο στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί νέα επαφή με τον Αρη καθότι σ’ αυτή που είχε γίνει πριν από μπόλικους μήνες είχε διαπιστωθεί διαφορά στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου (σ. σ. ο παίκτης ζητούσε τριετές κλειστό και ο Αρης του πρόσφερε σπονδυλωτό) κυρίως όμως χαώδης απόσταση στο οικονομικό.

Επί της ουσίας, καθώς ο Φαμπιάνο γνωρίζει ότι το επόμενο συμβόλαιο θα είναι και το τελευταίο «ισχυρό» που θα υπογράψει, θέλει να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα. Από την άλλη πλευρά, οι «κίτρινοι» έχουν συγκεκριμένα οικονομικά στάνταρ και παράλληλα υπολογίζουν την ηλικία του. 

Μέχρι χθες πάντως δεν είχε προγραμματιστεί συνάντηση – μάλιστα ο Θόδωρος Καρυπίδης κοινοποίησε φωτογραφία του από το ταξίδι του στη Νέα Υόρκη – δεν αποκλείεται όμως να πραγματοποιηθεί καθώς η παραμονή του παίκτη είναι εντός του σχεδίου του Αρη αλλά υπό συγκεκριμένους όρους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.