Άρης: Γράφει ιστορία με το αήττητο

Γιώργος Στράντζαλης02 Νοεμβρίου 2020

Η απουσία του Λίντσεϊ Ροζ από το χθεσινό παιχνίδι, λόγω των καρτών που συμπλήρωσε, δεδομένα θα έφερνε στο βασικό σχήμα, δίπλα στον Γιώργο Δεληζήση, τον Γιοχάν Μπεναλουάν. Ο Τυνήσιος έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Αρη και η τελευταία φορά που ξεκίνησε σε επίσημο παιχνίδι ήταν πριν από σχεδόν ενάμιση χρόνο! Για την ακρίβεια, στις 19 Απριλίου 2019, όταν η Νότινγχαμ Φόρεστ αντιμετώπισε την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Σ’ εκείνο μάλιστα το παιχνίδι ο κεντρικός αμυντικός αποβλήθηκε στο 47ο λεπτό με απευθείας κόκκινη. Εχθές, στο 90άλεπτο απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, ο Τυνήσιος συνέθεσε ένα σταθερό δίδυμο με τον Δεληζήση. Ο τελευταίος έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και βοήθησε στην επικοινωνία με την υπόλοιπη ομάδα τον Μπεναλουάν. Δυναμικός στόπερ ο Τυνήσιος, με ηγετικά χαρακτηριστικά και σκληρός στο παιχνίδι του κέρδισε πολλές μονομαχίες ιδιαίτερα στον αέρα.

Σημαντικό επίσης ότι έχει ενεργό ρόλο σε όλες τις στατικές φάσεις στην αντίπαλη περιοχή, καθότι είναι δυνατός στο ψηλό παιχνίδι. Σίγουρα χρειάζεται ακόμη τον χρόνο του για να αποκτήσει ρυθμό και να βρει καλύτερα πατήματα στο γήπεδο.

Εκκίνηση ρεκόρ οι 16 βαθμοί

Με τη χθεσινή νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης ο Αρης έφτασε τους 16 βαθμούς σε έξι αγώνες Πρωταθλήματος, ήτοι πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Επίδοση που αποτελεί ιστορικό ρεκόρ για τους Κιτρινόμαυρους, οι οποίοι πραγματοποιούν το καλύτερο ξεκίνημα ever!

Μέχρι τώρα, σε ανάλογες εκκινήσεις στο Πρωτάθλημα σταματούσε συνήθως στις τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, μετά ακολουθούσε… γκέλα. Η φετινή του όμως σεζόν θυμίζει εποχές της δεκαετίας του ‘70, καθώς ανάλογη πορεία είχε και τις σεζόν 1971-’72, 1973-’74 και στη σεζόν Πρωταθλητισμού που είχε καταγράψει το 1978-’79 με τον Αποστόλ Τσατσέφσκι στον πάγκο.
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.