Άρης: Γιατί είναι προτεραιότητα η απόκτηση φορ

Metrosport Team09 Δεκεμβρίου 2021

Η απάντηση βρίσκεται στην αναγκαστική επιλογή της χρησιμοποίησης του Ντάνιελ Μαντσίνι στην κορυφή της επίθεσης ελλείψει άλλης ασφαλούς λύσης. Κυρίως όμως, είναι δεδομένο ότι ο Αμπουμπακάρ Καμαρά θα απουσιάσει σε τουλάχιστον τέσσερις αγώνες στις αρχές του χρόνου λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική Μαυριτανίας στο Copa Africa. 

Ηδη στα γραφεία της ΠΑΕ Αρης έφτασε έγγραφο το οποίο ενημερώνει τους «κίτρινους» για την υποχρέωση του 26χρονου επιθετικού ο οποίος θα πρέπει να ενσωματωθεί στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στις 27 του μήνα. 

Λογικά, η Μαυριτανία δεν θα προχωρήσει στη διοργάνωση καθώς είναι από τις ασθενέστερες ομάδες, αλλά και πάλι δεν προβλέπεται να επιστρέψει πριν τις 20 Ιανουαρίου. 

Κατ’ επέκταση δεν θα βρεθεί στη διάθεση του Ακη Μάντζιου στους αγώνες απέναντι σε Παναθηναϊκό (έξω), Ατρόμητο (μέσα), Απόλλωνα Σμύρνης (έξω), Λαμία (μέσα).

Από τη στιγμή που καμία από τις διαθέσιμες λύσεις δεν μπορεί να λύσει το βασικό πρόβλημα της ομάδας απέναντι στις κλειστές άμυνες, γίνεται σαφές γιατί η προσθήκη φορ (με διαφορετικά χαρακτηριστικά σε σχέση με τον Καμαρά) είναι απαραίτητη. Πολλώ δεν μάλλον από τη στιγμή που οι «κίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν ομάδες όπως ο Απόλλων Σμύρνης και η Λαμία.

Ανοιχτό του Ντιαγέ για Σενεγάλη

Τον Νοέμβριο του 2020 αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη Σενεγάλη ο Μπαντού Ντιαγέ κι ενόψει του Copa Africa στον Αρη ελπίζουν να μην κληθεί από την εθνική ομάδα της χώρας του. Μέχρι στιγμής οι «κίτρινοι» δεν έχουν την παραμικρή ενημέρωση και δεν θέλουν να αλλάξει κάτι καθώς δεν υπάρχει η πολυτέλεια απώλειας και του 31χρονου μέσου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.