Άρης: Για τη νίκη στην Τρίπολη, αλλαγές από Μάντζιο

Γιώργος Στράντζαλης25 Απριλίου 2021

Το αρνητικό αποτέλεσμα μεσοβδόμαδα κόντρα στον ΠΑΟΚ αποτέλεσε “πισωγύρισμα” για τον Αρη μετά το σπουδαίο “διπλό” που πανηγύρισε στη Λεωφόρο και ουσιαστικά έβαλε δύσκολα, σε ότι αφορά την Ευρώπη, στον Παναθηναϊκό. Η ήττα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, δεύτερη σερί εντός, κάνει ακόμα πιο κομβικό το σημερινό παιχνίδι στην Τρίπολη για την ομάδα του Άκη Μάντζιου.

Οι Κιτρινόμαυροι καλούνται να επιστρατεύσουν το πείσμα τους, να βγάλουν αντίδραση όπως έκαναν και την προηγούμενη εβδομάδα, μετά την ήττα από την ΑΕΚ, και να κρατήσουν τη δέσμευση που έδωσαν, στην κουβέντα που έγινε στα αποδυτήρια, για νίκη επί του Αστέρα. Εφόσον ο Αρης πάρει σήμερα αποτέλεσμα, τότε μόνο θα διατηρηθεί βαθμολογικά σε θέση ισχύος ενόψει της της τελικής ευθείας των play off. Σε διαφορετική περίπτωση θα κληθεί για πρώτη φορά μέσα στη σεζόν να ανταπεξέλθει σε τόσο μεγάλη πίεση. Συνεπώς, το σημερινό παιχνίδι στην Τρίπολη είναι κομβικό. Γεγονός το οποίο πάντως έχουν αντιληφθεί στο μέγιστο βαθμό οι ποδοσφαιριστές και μένει να φανεί αυτό στον αγωνιστικό χώρο. Σ’ ένα γήπεδο όπου φέτος πέρασε νικηφόρο στον θεσμό του Κυπέλλου, ηττήθηκε ωστόσο στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Άκης Μάντζιος προβληματίζεται με τα σκαμπανεβάσματα που παρουσιάζει η απόδοσή κάποιων ποδοσφαιριστών του στα τελευταία παιχνίδια και καλείται σήμερα να συνυπολογίσει και την απαραίτητη φρεσκάδα που χρειάζεται να έχει η ομάδα του. Αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που ο Αρης είναι πιθανό να παρουσιαστεί ελαφρώς αλλαγμένος, τουλάχιστον με μία αλλαγή σε κάθε γραμμή.

Με βάση τις σκέψεις του προπονητή, στην άμυνα ο Σούντγκρεν θα πάρει τη θέση του Σάκιτς. Στο κέντρο ο Ματίγια έχει αρκετές πιθανότητες για να επανέλθει στην ενδεκάδα μετά από καιρό και συγκεκριμένα από το παιχνίδι Κυπέλλου στην Τρίπολη στις αρχές Φεβρουαρίου. Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η επάνοδος του Μπρούνο Γκάμα στην επίθεση, αφήνοντας στον πάγκο έναν εκ των Ματέο Γκαρσία ή Μπερτόγλιο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.