Αντιδράσεις για τη φυγή του Νταρίντα από τη Χέρτα - «Ήταν ντροπιαστικό»

Metrosport Team26 Δεκεμβρίου 2022

Η απόφαση του Βλάντιμιρ Νταρίντα να αφήσει τη Χέρτα Βερολίνου μετά από 7,5 ολόκληρα χρόνια και να αναζητήσει νέο σταθμό στη καριέρα του σίγουρα δεν ήταν εύκολη, όμως αποτελούσε κατά κάποιο τρόπο...μονόδρομο.

Και αυτό γιατί, σύμφωνα με τα όσα έχουν αποκαλύψει τα μέσα της πατρίδας του, η δουλειά του Τσέχου στη γερμανική ομάδα δεν ανταμειβόταν όπως θα έπρεπε.  «Δεν βρίσκεται πια στο Βερολίνο και αυτό γιατί η Χέρτα ήθελε να εξοικονομήσει όσο το δυνατόν περισσότερους μισθούς από τον έμπειρο μέσο, που δούλευε σκληρά”, αναφέρουν χαρακτηριστικά στη Τσεχία και μάλλον δεν έχουν άδικο, αφού τις προηγούμενες ημέρες στη Γερμανία έγραφαν πως στόχος στη Χέρτα ήταν να “ελαφρύνει” σημαντικά το μπάτζετ και στο πλαίσιο αυτό υπήρχε στο πλάνο το “διαζύγιο” με διάφορους παίκτες, μεταξύ των οποίων και ο Νταρίντα.

Παράλληλα, από τους Τσέχους δεν πέρασε ασχολίαστο και το γεγονός πως ο προπονητής της Χέρτα δεν έδινε αρκετό χρόνο συμμετοχής στο παίκτη. «Έπαιξε μόνο 30 λεπτά σ.σ. (Μπουντεσλίγκα). Αυτό ήταν ντροπιαστικό…», γράφεται σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης του Νταρίντα (σ.σ. τις προηγούμενες σεζόν είχε βασικότατο ρόλο στον γερμανικό σύλλογο),

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.