Άρης: Γι' αυτό πήγε πίσω του Δεληζήση (pic)

Μάνος Χατζάκης01 Ιουνίου 2021

Περισσότερα επεισόδια απ' όσα θα περίμενε και ο ίδιος ο Γιώργος Δεληζήσης προστέθηκαν στο σίριαλ της παραμονής του στον Άρη.

Εκεί που έδειχναν ότι όλα θα τελειώσουν γρήγορα, το θέμα οδηγήθηκε σε παρατεταμένη καθυστέρηση. Όχι, ότι ο "Δέλη" αγχώνεται και πολύ, διότι ξέρει ότι χαίρει της εκτίμησης του Θόδωρου Καρυπίδη.

Ο τελευταίος, όμως, πιέστηκε αρκετά και όχι άδικα. Δεν είναι λίγο να υποχρεώνεσαι να πληρώσεις 1,1 εκατ. ευρώ σε κάποιον Ισπανό, ο οποίος αγωνίστηκε χρόνια πριν και που ο Καρυπίδης έμαθε πέρσι -τέτοια εποχή - την ύπαρξή του.

Εύλογο, δηλαδή, να μην έχει μυαλό για επεκτάσεις συμβολαίων ακόμη κι αν είναι ενός "παιδιού", που το θεωρεί... δικό του.

Την περασμένη εβδομάδα ειπώθηκε ότι οι δυο τους θα βρίσκονταν στην Αθήνα, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, οπότε ο ποδοσφαιριστής γύρισε στη Θεσσαλονίκη, όπου και απολαμβάνει πρωινούς... καφέδες, όπως φαίνεται στη φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστης του metrosport.gr.


Προφανώς, ο Δεληζήσης περιμένει κλήση από τον επικεφαλής της ΠΑΕ, αλλά η καθυστέρηση που παρατηρείται οδήγησε ομάδες του εξωτερικού (βλ. Κύπρος) να του χτυπήσουν την πόρτα. Ο Κοζανίτης στόπερ, όμως, δεν συγκινείται.

Το θέμα αναμένεται να κλείσει πριν η ομάδα αναχωρήσει για τα 3-5 Πηγάδια και θα κλείσει... θετικά.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.