Άρης: Βρίσκει τις απαντήσεις που θέλει στην 11άδα

Μάνος Χατζάκης07 Απριλίου 2024

Απαντήσεις στα αγωνιστικά διλήμματα δίνει ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος προετοίμασε την ομάδα του για την αποψινή (7/4) αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Από τα «κεντρικά» πρόσωπα στην αναμέτρηση αναμένεται να είναι ο Μάνου Γκαρθία, ο οποίος επιστρέφει, όπως όλα δείχνουν στο αρχικό σχήμα και στο 4-2-3-1 που είναι εκείνο που το ταιριάζει.

Η μεσαία γραμμή του Άρη θα είναι αρκετά «γεμάτη» ανασταλτικά, λόγω της παρουσίας των Ζουλ και Νταρίντα και ενώ ο Τσέχος είναι ο ποδοσφαιριστής που, αναλόγως συνθηκών, μπορεί να πατήσει περιοχή και γενικώς να έχει ρόλο στο οργανωτικό κομμάτι, εφόσον χρειαστεί.

Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι σε όλες τις γραμμές είναι λίγο-πολύ προβλέψιμοι. Ο Κουέστα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ την 4άδα της άμυνας, από δεξιά προς αριστερά, θα συνθέσουν οι Οντζουμπάτζο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο και Μοντόγια.

Στα άκρα της επίθεσης θα βρίσκονται οι Σουλεϊμάνοφ (δεξιά) και Ζαμόρα (αριστερά). Στην κορυφή -ποιος άλλος- ο Λορέν Μορόν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.