Άρης: Φουλάρει για Σίλβα και Πίρσμαν και σε αναμονή για τον φορ

Γιώργος Στράντζαλης26 Ιανουαρίου 2022

Ανεξαρτήτως της απόφασης του CAS επί της προσφυγής της ΠΑΕ Αρης για την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών, η αγωνιστική εικόνα υποχρεώνει σε άμεσες κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας και μέσα στην εβδομάδα οι «κίτρινοι» καλούνται να αποδείξουν την ικανότητά τους στο να «τελειώσουν» υποθέσεις.

Χθες, λίγο μετά τη συμμετοχή του στην προπόνηση του ΠΑΣ, ο Μάρβιν Πίρσμαν ανάρτησε μια φωτογραφία του από τον αγώνα με τον Αρη στο «Κλ. Βικελίδης» κι έγραψε για τη σημασία της επιμονής στο ποδόσφαιρο. Αυτομάτως καλλιεργήθηκε η αίσθηση περί οριστικής συμφωνίας του Αρη με τον σύλλογο των Ιωαννίνων για τη μεταγραφή. Ωστόσο, πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο δεν υπήρξε. Στην πραγματικότητα, λόγω ενός προσωπικού θέματος του ιδιοκτήτη της ηπειρώτικης ΠΑΕ, Γιώργου Χριστοβασίλη, δεν έγινε επαφή.

Ενδεχομένως να γίνει σήμερα ή αύριο, αυτή τη στιγμή όμως συμφωνία για τη μεταγραφή δεν υφίσταται. Η ίδια αισιοδοξία διοχετεύτηκε και για τον Σάντε Σίλβα ο οποίος το περασμένο Σάββατο ήταν στην αποστολή της Νότιγχαμ Φόρεστ αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε. Εντούτοις, το περιβάλλον του παίκτη παραμένει σε κατάσταση αναμονής. Εν τέλει, ο Αρης καλείται να αποδείξει την ικανότητά του στο να τελειώσει αυτές τις μεταγραφικές υποθέσεις οι οποίες είναι ανοιχτές εδώ και τουλάχιστον έναν μήνα.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον φορ. Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «κίτρινοι» είναι σε διαδικασία επαφών με δύο Πορτογάλους φορ. Η βασική επιλογή αφορά έμπειρο παίκτη ο οποίος όμως έχει ως προτεραιότητα την εύρεση συμβολαίου στη Σαουδική Αραβία, απ’ όπου περιμένει κατάθεση πρότασης. Ο Αρης κάνει προσπάθεια να τον πείσει, αντιλαμβάνεται ότι οι πιθανότητές του δεν είναι πολλές κι έτσι παράλληλα έχει ανοίξει επικοινωνία και με την εναλλακτική λύση.

Το θέμα είναι ότι πλέον δεν έχει χρονικά περιθώρια. Ηδη καθυστέρησε πολύ, αυτό του κόστισε αρκετά σε βαθμολογικό επίπεδο γιατί αγωνιζόμενος χωρίς φορ συνεχίζει να πετάει βαθμούς και να χάνει έδαφος σε ότι αφορά την πρόκρισή του στα Playoffs αλλά και την πορεία του στο Κύπελλο Ελλάδας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.