Άρης: Φουλάρει για νίκη και 2η θέση - Τα πλάνα ενδεκάδας του Μάντζιου

Γιώργος Στράντζαλης28 Φεβρουαρίου 2021

Τρεις στροφές πριν από το φινάλε της κανονικής διάρκειας της Super League, ο Αρης καλείται να κάνει το αυτονόητο. Ως καλύτερη ομάδα, να πάρει το τρίποντο σήμερα κόντρα στον Ατρόμητο (15:00) και παράλληλα, να προσπαθήσει αυτό να γίνει εύκολα. Βλέπετε ακολουθούν δύο ντέρμπι. Το ένα για πρόκριση στο Κύπελλο και το άλλο για τη δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα, με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, αντίστοιχα και… καλό θα ήταν να υπάρξει διαχείριση δυνάμεων.

Βέβαια, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πιο απλά για τον Άκη Μάντζιο, αν δεν παρουσιάζονταν προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Το δίδυμο των Ματέο Γκαρσία-Ματίγια, μια που επέστρεψε και μια που θα λείψει και πάλι. Ο Αργεντινός υπέστη διάταση στον τετρακέφαλο και μένει να φανεί το διάστημα της απουσίας του, ενώ ο Ισπανός έχει το γνωστό θέμα με τον αστράγαλο, αλλά περισσότερο προληπτικά δεν μπήκε στην αποστολή.>

Οι σκέψεις για ενδεκάδα

Όποιος ισχυρίζεται ότι γνωρίζει ποιες θα είναι οι επιλογές του Άκη Μάντζιου για το ματς με την ομάδα του Περιστερίου, μάλλον λέει ψέματα. Κι αυτό διότι ο Έλληνας τεχνικός δεν άνοιξε ιδιαίτερα τα χαρτιά του μέσα στην εβδομάδα και κάποιες θέσεις φαίνεται πως είναι ανοικτές.

Σε κάθε γραμμή πάντως υπάρχουν κάποιες σταθερές: Στην άμυνα, οι «σίγουροι» είναι ο Κουέστα με τον Ροζ. Για παρτενέρ του Γάλλου συνυποψήφιοι είναι ο Δεληζήσης με τον Μπεναλουάν. Όσο για τα πλάγια μπακ περισσότερες πιθανότητες φαίνεται πως έχει το σενάριο με έναν εκ των Γκάνεα ή Ιωάννου αριστερά και τον Σούντγκρεν δεξιά, χωρίς πάντως να αποκλείεται οποιοσδήποτε άλλος συνδυασμός με τον Σάκιτς στην εξίσωση.

Στη μεσαία γραμμή, το δίδυμο των Τζέγκο-Σάσα δεν αλλάζει, για την κορυφή της επίθεσης “παίζει” ο Μήτρογλου για βασικός (όπως και ο Μάνος), ενώ για την τριάδα των μεσοεπιθετικών φαίνεται πως πιο… κοντά είναι οι Γκάμα, Μπερτόγλιο και Μπρούνο, με τον Σίλβα να έχει τις δικές του πιθανότητες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.