Άρης: «Φορτσάρει» για τον Σαντέ Σίλβα

Metrosport Team22 Ιανουαρίου 2022

Σε πρόσφατη δημοσκόπηση που έγινε στη «Nottingham Post», το 60% όσων συμμετείχαν τάχθηκαν υπέρ της παραμονής του Σαντέ Σίλβα στον βρετανικό σύλλογο, ωστόσο ήταν το χαμηλότερο ποσοστό παίκτη που ανήκει στη Νότιγχαμ Φόρεστ από αυτούς που είναι προς πώληση ή λύση συνεργασίας. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες αναμένεται οριστική εξέλιξη στην υπόθεση του Πορτογάλου χαφ καθώς ο Αρης όχι μόνο δεν απέσυρε το ενδιαφέρον του αλλά προσπαθεί να πείσει τον παίκτη να δεχθεί την αποδέσμευσή του από την αγγλική ομάδα και να υπογράψει συμβόλαιο για την επιστροφή του στο «Κλ. Βικελίδης» έως το καλοκαίρι του 2024.

Στο μεταξύ, δεν έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ Αρης επίσημη πρόταση από την πολωνική Πογκόν για τον Κριστιάν Γκάνεα. Αυτό που έγινε ήταν μια συζήτηση του ατζέντη του Ρουμάνου ακραίου μπακ βάσει της οποίας θα φέρει πρόταση 200.000 ευρώ για την πώληση του πελάτη του. Αν όντως το κάνει, ο Αρης θα υπογράψει το πωλητήριο την ίδια στιγμή και κατευθείαν θα μπει σε διαδικασία νέων επαφών με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τον Μάρβιν Πίρσμαν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.