Άρης: Φωνάζει «παρών» ο Χόνγκλα ενόψει ΠΑΟΚ, νοκ άουτ ο Γαλανόπουλος

Metrosport Team06 Φεβρουαρίου 2026

Με τον Μάρτιν Χόνγκλα οριστικά στη διάθεσή του καταστρώνει τα πλάνα του ο Μανόλο Χιμένεθ για το κυριακάτικο (8/2) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Καμερουνέζος μέσος έβγαλε κανονικά όλο το πρόγραμμα της προπόνησης του Άρη και φώναξε «παρών» ενόψει της αναμέτρησης. Στον αντίποδα, νοκ άουτ τέθηκε ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα.

Οπως αναφέρει και η ενημέρωση της ΠΑΕ: «Με την προπόνηση που θα γίνει αύριο το πρωί στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Π.Α.Ο.Κ. (08/02, 19:00), στο πλαίσιο της 20ής Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ασκήσεις ενεργοποίησης και τακτική).

Ο Μάρτιν Χόνγκλα συμμετείχε στο πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές (Κωνσταντίνος Γαλανόπουλος, Πέδρο Άλβαρο και Γκαμπριέλ Μισεουί) που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού συνέχισαν τα προγράμματά τους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.