Άρης: Φαβορί ο Ναζλίδης για το πόστο του γενικού αρχηγού

Μάνος Χατζάκης30 Αυγούστου 2020

Στο πρόσωπο του Θωμά Ναζλίδη βρίσκουν, σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr, οι άνθρωποι του Άρη, τον άνθρωπο, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον πρόσφατα αποχωρήσαντα, Δημήρη Νιαρχάκο.  

Νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε συνάντηση με τον Θόδωρο Καρυπίδη, παρουσία του Άγγελου Χαριστέα και, εκτός απροόπτου, θα επισημοποιηθεί άμεσα η επιστροφή του Ναζλίδη στο "Κλ. Βικελίδης", αυτή τη φορά από διαφορετικό πόστο.  

Το διάστημα, που πέρασε, οι "κιτρινόμαυροι" ασχολήθηκαν περισσότερο με μεταγραφικά θέματα, αφήνοντας λίγο... πίσω το θέμα της κάλυψης του κενού στη θέση του γενικού αρχηγού, ωστόσο βρέθηκε, όπως όλα δείχνουν, ο καταλληλότερος.  

Υπενθυμίζεται πως στο φιλικό με τη Σάλκε, αρχηγός αποστολής ήταν ο υπεύθυνος κτιριακών εγκαταστάσεων της ΠΑΕ, Βαγγέλης Παντζαρτζίδης, από τη στιγμή που δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν στην Αυστρία ούτε ο Καρυπίδης, ούτε και ο Χαριστέας.  

Πλέον, η ΠΑΕ είναι κοντά στην... απόκτηση ενός ακόμη στελέχους, το οποίο προέρχεται από την "κιτρινόμαυρη" οικογένεια. 

Πρόκειται για την κατάληξη μιας εξέλιξης που ουσιαστικά είχε προαναγγείλει ο Θωμάς Ναζλίδης πριν από δύο μήνες μιλώντας στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή Action Zone.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.