Άρης: Φαβορί ο Κότσαρης για τα γκολπόστ, αποκτά πληρότητα η θέση «1»

Μάνος Χατζάκης20 Αυγούστου 2020

Ο Κώστας Κότσαρης είναι το φαβορί, για να φορέσει ένα από τα... διαθέσιμα κίτρινα γάντια και να πλαισιώσει τους Χουλιάν Κουέστα και Φαμπιάν Έμαν. 

Ο 24χρονος κίπερ έχει μεν συμβόλαιο σε ισχύ με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο αναμένεται να απεμπλακεί άμεσα και να ανηφορίσει προς Θεσσαλονίκη.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ Άρης δεν παραγνωρίζουν το ιατρικό ιστορικό του Κότσαρη (είχε τρεις σοβαρούς τραυματισμούς στην καριέρα του), παρόλα αυτά τον θεωρούν ως εξαιρετική εναλλακτική λύση, γι' αυτό και δείχνουν επιμονή για την απόκτησή του. 

Το metrosport.gr, πριν περίπου έναν μήνα, είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον για τον νεαρό πορτιέρε, το οποίο όχι μόνο δεν ατόνησε, αλλά ενισχύθηκε.

Οσον αφορά, τώρα, τον Γιάννη Ράντο, ο οποίος δοκιμάζεται στα 3-5 Πηγάδια, επίσης, έχει πιθανότητες να βρει συμβόλαιο και να αποτελέσει επένδυση για το μέλλον. Αλλωστε, θα πρόκειται για κίνηση, η οποία δεν θα επιβαρύνει τον προϋπολογισμό και μπορεί μελλοντικά να αποφέρει κέρδη.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που οριστικοποιηθεί η απόκτηση Κότσαρη και, πιθανώς, του Ράντου, τότε οι "κιτρινόμαυροι" κλείνουν τις θέσεις στον άσσο, έχοντας απόλυτη επάρκεια, η οποία απουσίαζε την περασμένη αγωνιστική σεζόν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.