Άρης: Εξετάζεται στη... χημεία

Μάνος Χατζάκης10 Οκτωβρίου 2021

Αν και οδεύουμε στα μέσα Οκτωβρίου, συνεχίζεται η κουβέντα για τις σταθερές, οι οποίες λείπουν από το παιχνίδι του Αρη, με αποτέλεσμα η ομάδα να έχει συνεχή σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Η εβδομάδα που έρχεται θα καθορίσει πρόσωπα και σχήμα, ώστε οι “κιτρινόμαυροι” να αφήσουν μια και καλή τα... φάλτσα πίσω τους.

Το κυριότερο πρόβλημα είναι η έλλειψη χημείας, παρά το γεγονός ότι οι “κιτρινόμαυροι” διατήρησαν τον βασικό κορμό της περσινής σεζόν, άρα θα περίμενε κανείς ότι η χημεία θα αποτελούσε το δυνατό σημείο τους. Κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε, παρά μόνο με εξαιρέσεις, στις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Αμεσα υπεύθυνος, για να φέρει ισορροπία στην ενδεκάδα, δεν είναι άλλος από τον Ακη Μάντζιο. Ο έλληνας τεχνικός εξακολουθεί να βρίσκεται υπό πίεση και η λύση θα έρθει μέσω των προσώπων, που θα επιλέξει.

Μεσολαβούν οχτώ ολόκληρες μέρες, προκειμένου από αύριο Δευτέρα, ο έλληνας τεχνικός να γυρίσει ξανά τον διακόπτη, ξεκινώντας από την αναμέτρηση της Λαμίας (18/10). Ο Μάντζιος επιχειρεί να ντοπάρει τους ποδοσφαιριστές του, κάνοντας διαδοχικά τετ-α-τετ μαζί τους, καθώς εκείνος ήταν που παραχώρησε ανεξήγητη προτεραιότητα στους καινούριους, θέτοντας στο περιθώριο τους παλαιότερους.

Η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης αποτελεί (έξτρα) πιλότο για τα “μη” της διαχείρισης του υλικού, όπως και σε ποιους παίκτες δεν μπορεί να ποντάρει στο κοντινό μέλλον. Μπορεί ο Αρης στο εν λόγω ματς να είχε απουσίες, αλλά ο Μάντζιος δεν κατάφερε να πάρει τίποτα από τον πάγκο, αν και διέθετε επιλογές.

Αν στα παραπάνω προστεθούν και οι επιστροφές βασικών ποδοσφαιριστών, τότε το έργο του Μάντζιου (θεωρητικά) γίνεται απλούστερο, αρκεί να επαναφέρει τη χημεία, που απώλεσε ο ίδιος με τις αποφάσεις του, στην ενδεκάδα. Οπως φάνηκε μέσω των επίσημων παιχνιδιών, ο Αρης χρειάζεται να “πατήσει” στον περσινό κορμό, προκειμένου να βρει τον εαυτό του, ενώ οι συγκεκριμένες πινελιές των νέων αποκτημάτων, μπορούν να δώσουν ώθηση στο σύνολο.

Ο Αρης θα κριθεί στο ματς της Λαμίας, καθώς η πραγματικότητα λέει ότι θα παίξει μόνο για ένα αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.