Αρης: Έτσι το σκέφτεται για Σάσα

Μάνος Χατζάκης14 Νοεμβρίου 2020

Περίπου δύο μήνες πέρασαν από τη μέρα που έγιναν οι πρώτες διερευνητικές επαφές των ανθρώπων του Άρη με την πλευρά του Λούκας Σάσα, όσον αφορά το νέο του συμβόλαιο, το οποίο ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.

Οι “κιτρινόμαυροι” είναι θετικοί σε επέκτασή του, παρά το γεγονός ότι ο βραζιλιάνος μέσος δεν πατά ακόμη καλά, ωστόσο προσπαθεί να επανέλθει σε υψηλά στάνταρ απόδοσης, όπως δηλαδή και πέρσι. Αυτή είναι και η βασική λεπτομέρεια στην υπόθεση.

Οι πληροφορίες του metrosport.gr αναφέρουν ότι η διοίκηση προσανατολίζεται σε άμεση τακτοποίηση του ζητήματος, υπό την έννοια της κατάθεσης προσφοράς στον λατίνο χαφ.

Στην Αλκμήνης θέλουν να εκμεταλλευτούν τις μέτριες μέρες του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να τον φέρουν στα μέτρα τους, από οικονομικής άποψης, εξασφαλίζοντας καλή συμφωνία και για τις δύο πλευρές και χωρίς να χαθεί χρόνος.

Οι διοικούντες ξέρουν πως ο Σάσα θα βρει τον καλό του εαυτό, γεγονός που μπορεί να κάνει πολύπλοκες τις διαπραγματεύσεις, γι' αυτό και σκέφτονται να κινηθούν άμεσα.

Επίσης, σκέφτονται ότι από την 1η Ιανουαρίου θα έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του, όπως γνωρίζουν ότι θα ακουστούν αρκετές... σειρήνες στ' αυτιά του, επομένως το καλύτερο -για εκείνους- θα ήταν να καταθέσουν πρόταση -το συντομότερο δυνατό- και από εκεί και πέρα να δουν τις αντιδράσεις του ποδοσφαιριστή.

Ο Σάσα, πάντως, δεν κρύβει τη διάθεσή του να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη. Από το περασμένο καλοκαίρι έκανε έμμες αναφορές σε πιθανή επέκταση, όταν ακουγόταν ενδιαφέρον άλλων ομάδων για την απόκτησή του. Και ίσως ήρθε ο καιρός για το παρακάτω βήμα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.