Άρης: Έτοιμος για το Περιστέρι

Metrosport Team18 Νοεμβρίου 2022

Μπαίνει στο αεροπλάνο ο Άρης για την Αθήνα και το Περιστέρι εκεί που θα φιλοξενηθεί από την τοπική ομάδα το Σάββατο 19/11, στις 16:00 (ζωντανά ΕΡΤ3) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της φετινής Basket League.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της σήμερα Παρασκευή(18/11) στο «NICK GALIS HALL», πηγαίνοντας στην πρωτεύουσα με έναν μόνο στόχο, την τρίτη συνεχόμενη νίκη στην φετινή Basket League. Απέναντι σε μία ομάδα που μοιράζεται μαζί της, την τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, δίνοντας της έτσι παραπάνω κίνητρο για το θετικό αποτέλεσμα. 

Η αποστολή του Άρη που αποχωρεί σήμερα το απόγευμα αεροπορικώς για Αθήνα θα απαρτίζεται από τους: 

Νοά Χόρκλερ, Σεβέζ Γκούντγουιν, Ελάιζα Μήτρου – Λονγκ, Ισμαέλ Σανόγκο, Βασίλη Τολιόπουλο, Σταύρο Σχίζα, Βασίλη Καββαδά, Γιώργο Φίλλιο, JD Νότε, Γιάννη Σιδηροηλία, Όμηρο Νετζήπογλου, Ρισόντ Πακ.

Την ομάδα θα ακολουθήσει και ο τραυματίας Τζος Χάγκινς με σκοπό να συμπαρασταθεί τους συμπαίκτες του. 

Χασανίδης: «Ομάδα με βάθος και ενέργεια το Περιστέρι»

Ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη στο τεχνικό επιτελείο του Άρη, Χρήστος Χασανίδης, δήλωσε για τον προσεχή αγώνα:

«Είναι το τρίτο εκτός έδρας παιχνίδι μας στο πρωτάθλημα. Κάθε αγώνας μακριά από την έδρα μας έχει αντικειμενικές δυσκολίες. Πόσο μάλλον αυτός κόντρα στο Περιστέρι, το οποίο φέτος παρουσιάζεται πολύ δυνατό. Παίζει σε δύο διοργανώσεις και έχει βάθος στον πάγκο και μεγάλο ροτέισον. Διαθέτει και ένα τεχνικό επιτελείο που με την εμπειρία του έχει δομήσει μία πολύ καλή ομάδα, η οποία βγάζει πολλή ενέργεια και στις δύο άκρες του γηπέδου και είναι δυσκολοκατάβλητος αντίπαλος.

Εμείς, μετά τη διακοπή και με τις προσθήκες που κάναμε, έχουμε μεγαλώσει επίσης το ροτέισον. Περιμένουμε να δούμε σε συνθήκες αγώνα πόσο έχουν εγκλιματιστεί οι νέοι παίκτες. Τα πρώτα δείγματά τους είναι θετικά. Σίγουρα βοήθησε ότι τα παιδιά είχαν μία έξτρα εβδομάδα για να προσαρμοστούν, αυτός ήταν κι ένας λόγος που οι κινήσεις αυτές έγιναν την κατάλληλη στιγμή, για να υπάρχει αυτό το χρονικό περιθώριο».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.