Άρης: Έτοιμος για... ποδαρικό με σίγουρους και «εκκρεμότητες»

Metrosport Team17 Αυγούστου 2022

Ο Άρης μετά τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις με αντιπάλους τη Γκόμελ και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Conference League πλέον επικεντρώνεται στις εγχώριες διοργανώσεις, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με αντίπαλο τον Λεβαδειακό το βράδυ της Κυριακής (21/8, 20:30).

Ο Χερμάν Μπούργος έχει ξεκινήσει τη... δουλειά με φόντο την εν λόγω αναμέτρηση με αντίπαλο την ομάδα της Λειβαδιάς που πέρσι κέρδισε την άνοδο από τη Superleague 2 ξανά στην πρώτη κατηγορία, έχοντας παίκτες που θεωρούνται σίγουροι για το πλάνο ενδεκάδας του αλλά και περιπτώσεις που μένει να ξεκαρίσουν.

Δίχως αμφιβολία, η τετράδα της άμυνας του τελευταίου αγώνα με αντίπαλο τη Μακάμπι θεωρείται σίγουρη για να πάρει θέση μπροστά από τον Κουέστα και αποτελείται από τους Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Πίρσμαν, ενώ κάτι τέτοιο φαίνεται να ισχύει και για τους Ντουκουρέ, Νταμπό στη μεσαία γραμμή.

Ο Αργεντίνος τεχνικός με τον Ζερβίνιο να ανεβάζει ρυθμούς στις τελευταίες προπονήσεις θα πρέπει να επιλέξει τους 3 που θα βρίσκονται πίσω από τον Γκρέι, με τους Πάλμα και Ιτούρμπε να έχουν ένα προβάδισμα ενώ πιθανό είναι και το σενάριο ο Μανού Γκαρθία να ξεκινήσει το πρώτο του παιχνίδι ως βασικός με τον Άρη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.