Άρης: Έτοιμος για μεγάλο επίτευγμα ο Μπρούνο Γκάμα

Γιώργος Πετρίδης23 Οκτωβρίου 2021

Είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους πιο πετυχημένους ξένους ποδοσφαιριστές στη σύγχρονη, τουλάχιστον, ιστορία του Άρη. Διανύει την τέταρτη σεζόν του στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και η παρουσία του είναι καταλυτική στην ανοδική πορεία που διαγράφουν οι «κιτρινόμαυροι» τα τελευταία χρόνια. Ο Μπρούνο Γκάμα θα γίνει αύριο «100άρης» με τη φανέλα του Άρη.

Ο Πορτογάλος μέσος που βρίσκεται από το 2018 στη Θεσσαλονίκη αποδείχτηκε «λίρα 100» για τον Άρη και ένας από τους πιο πολύτιμους παίκτες του τα τελευταία χρόνια. Σταθερός στην 11άδα, έκανε πολλές φορές τη διαφορά για την ομάδα του. Αγωνιζόμενος αύριο (24/10, 16:00, Metroposport.gr, Metropolis 95.5, NS2) στο εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό θα γράψει ιστορία, πραγματοποιώντας την 100ή επίσημη εμφάνιση του με τη φανέλα του Άρη.

Ο Μπρούνο Γκάμα μετράει μέχρι σήμερα…

Superleague: 86 αγώνες / 20 γκολ

Κύπελλο: 10 αγώνες / 2 γκολ

Ευρώπη: 3 αγώνες / 1 γκολ

Σύνολο: 99 αγώνες / 23 γκολ

Ο 15ος ξένος «100άρης»

Δεν είναι πολλοί αυτοί που κατάφεραν αυτό που θα κάνει ο Μπρούνο Γκάμα. Στην ιστορική διαδρομή του Άρη, συνολικά 86 ποδοσφαιριστές μέτρησαν τριψήφιο αριθμό αγώνων όλων των διοργανώσεων. Πρώτος όλων και με διαφορά ο Ντίνος Κούης που έκανε 494 παιχνίδια με τον Άρη ενώ αρκετά πιο πίσω με 382 είναι ο Θόδωρος Πάλλας και ο Γιώργος Κολτσίδας.

Ο Πορτογάλος θα γίνει ο 15ος ξένος «100άρης» στην ιστορία του Άρη. Την ξεχωριστή αυτή λίστα γράφουν οι…


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.