Άρης: Ετοιμοπόλεμος απέναντι στη Λάρισα - Επιστροφή μετά από 35 μέρες

Metrosport Team14 Ιανουαρίου 2022

Ο Άρης επιστρέφει στη αγωνιστική δράση μετά από 35 μέρες απραξίας. Ο Γιάννης Καστρίτης είδε όλους τους παίκτες του να είναι διαθέσιμοι για την αναμέτρηση του Σαββάτου (15/1, 17:00) απέναντι στη Λάρισα στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Οι «κίτρινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία σήμερα (14/1) με μια προπόνηση και με ανάλυση του αντιπάλου μέσω βίντεο. Μοναδική απουσία για τον Έλληνα τεχνικό είναι εκείνη του Σταύρου Σχίζα, οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Η αποστολή του Άρη: Σακούρ Τζούστον, Άντονι Κάουαν JR, Νίκο Καμάρα, Γιάννη Σιδηροηλία, Στέλιο Πουλιανίτη, Κυριάκο Πετανίδη, Έρικ Λόκετ, Όμηρο Νετζήπογλου, Ζίριους Ουίλιαμς, Ολιβιέ Χάνλαν, Τζέιμς Κέλι, Θωμά Κώττα.

Ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Δημήτρης Βαρβούνης, δήλωσε για τον αγώνα με τη Λάρισα:

«Μετά από τη μεγάλη αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις μας, υγιείς και επιστρέφοντας σταδιακά στις προπονήσεις, ψάχνοντας βέβαια να βρούμε τον ρυθμό και τα πατήματά μας όπως και οι υπόλοιπες ομάδες, έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τη Λάρισα, το οποίο είναι υψίστης σημασίας.

Η Λάρισα είναι μία ομάδα που απαρτίζεται από έμπειρους Έλληνες και ξένους παίκτες, οι οποίοι ξέρουν το ελληνικό πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά, εμείς, εκτός από την απουσία του Σταύρου Σχίζα, είμαστε ετοιμοπόλεμοι, σίγουρα εγκεφαλικά, για να πάμε να παλέψουμε το παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη.

Είναι ένα ματς το οποίο πρέπει να προσεγγίσουμε αμυντικά. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο παίκτη που θα πατήσει στο παρκέ, να δώσουμε το 100% ώστε να βγάλουμε εις πέρας το δύσκολο έργο που έχουμε στη Λάρισα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.