Άρης: Ετοιμάζεται για μεταγραφές και περιμένει

Γιώργος Στράντζαλης11 Δεκεμβρίου 2021

Νέα παράταση, αυτή τη φορά έως τις 10 Ιανουαρίου 2022, πήρε η απόφαση του CAS επί της έφεσης της ΠΑΕ Αρης για την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών που της επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της FIFA για την υπόθεση μεταγραφής του Φιορίν Ντουρμισάι.

Αρχικά, η απόφαση αναμενόταν την περασμένη άνοιξη, αλλά από το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης δίνεται συνεχώς παράταση και η τελευταία ενημέρωση που έλαβαν οι Κιτρινόμαυροι αναφέρει ότι το CAS αναμένεται να καταλήξει σε απόφαση έως τις 10 Ιανουαρίου. 

Να σημειωθεί πως η προηγούμενη ενημέρωση που είχε λάβει ο Αρης έκανε λόγο για απόφαση έως τις 15 Δεκεμβρίου, συνεπώς δίνεται μια παράταση σχεδόν ενός μήνα. Η συγκεκριμένη εξέλιξη προφανώς διατηρεί τους Κιτρινόμαυρους σε αναμμένα κάρβουνα καθώς θέλουν να είναι σίγουροι ότι θα έχουν τη δυνατότητα πραγματοποίησης μεταγραφών και ενίσχυσης του ρόστερ. 

Αλλά από την άλλη τους κάνει να αισιοδοξούν ότι θα έχουν δικαίωμα μεταγραφών (τουλάχιστον) αυτή την περίοδο και τους δίνει τη δυνατότητα να καταστρώσουν το πλάνο τους ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής σεζόν, η οποία αρχίζει επίσημα την 1η Ιανουαρίου 2022.

Οι ανάγκες εξάλλου του ρόστερ έχουν φανερωθεί και στον Αρη ήδη γίνονται συζητήσεις για την κάλυψή τους. Η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει προτεραιότητα να αποκτήσει επιθετικό και κεντρικό αμυντικό, ενώ κίνηση θα γίνει και για επιτελικό μέσο. Τρεις βασικές ανάγκες, με βάση τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στο ρόστερ, οι οποίες εφόσον καλυφθούν τότε θα δώσουν σίγουρα περισσότερες επιλογές στον προπονητή και θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.