Άρης: Η Κοπεγχάγη μπαίνει στο «κόλπο» για Μαντσίνι

Metrosport Team24 Σεπτεμβρίου 2022

Νέος μνηστήρας εμφανίστηκε για τον Ντανιέλ Μαντσίνι καθώς η Κοπεγχάγη δείχνει έτοιμη να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του. 

Οι Δανοί εξέτασαν την περίπτωση του 25χρονου ποδοσφαιριστή και φαίνεται ότι θα προσπαθήσουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, στα γραφεία της ΠΑΕ να φτάσει πρόταση εντός της ημέρας. 

Να θυμίσουμε ότι για τον παίκτη έχει ενδιαφερθεί και ομάδα από το Ντουμπάι, η οποία έχει κάνει μεγαλύτερη προσφορά από αυτή που δέχθηκε ο Άρης το καλοκαίρι από Σαμάρα και Ομόνοια και για αυτό ο σύλλογος  αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και για πώληση του Αργεντινού τις επόμενες μέρες. 

Ο ίδιος είναι θετικός στην προοπτική του Ντουμπάι καθώς η πρόταση για οι αποδοχές το θα αγγίζουν το ένα εκατομμύριο ευρώ, δηλαδή ένα ποσό σχεδόν πάνω από τα τριπλάσια από αυτά που παίρνει στον Άρη. 

 Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Μαντσίνι έχει αγωνιστεί σε 9 παιχνίδια με τη φανέλα του Άρη τόσο στο πρωτάθλημα της Superleague 1, όσο και στα προκριματικά του Conference League, έχοντας σκοράρει 3 γκολ ενώ έδωσε και 2 ασίστ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.