Άρης: Ερχεται νέος κύκλος επαφών με Τολιόπουλο

Metrosport Team26 Απριλίου 2024

Το κεφάλαιο «επόμενη χρονιά» έχει ανοίξει από καιρό στον Άρη ή τουλάχιστον αυτό φάνηκε μέσα από την επίσημη πρόταση που κατέθεσε στον Βασίλη Τολιόπουλο για νέο συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών ή ακόμη τις διερευνητικές επαφές με τον Ρόνι Χάρελ με φόντο την υπογραφή νέου συμβολαίου.

Σύντομα προβλέπεται να ανοίξει δεύτερος κύκλος επαφών με τους αθλητές και ιδιαίτερα για τον Βασίλη Τολιόπουλο καθώς ο σχηματισμός ελληνικού κορμού θα αποτελέσει τη βασική προτεραιότητα ενόψει του καλοκαιριού. Οπως έχει σημειώσει η «Μ», μόλις τελειώσει το φετινό Πρωτάθλημα αυτομάτως θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία με τον Μανόλη Χατζιδάκη η οποία προβλέπει διετές συμβόλαιο συνεργασίας για τον ρόλο του 5ου ψηλού. Οι «κίτρινοι» έχουν προχωρήσει σε έρευνα αγοράς σε ότι αφορά κι άλλους Ελληνες παίκτες οι οποίοι προβλέπεται να μείνουν ελεύθεροι, αλλά στα βασικά ζητήματα που πρέπει να λυθούν είναι η παραμονή του Βασίλη Τολιόπουλου. 

Η πρόταση που κατατέθηκε στον 28χρονο γκαρντ τον περασμένο Φλεβάρη προέβλεπε νέο τριετές συμβόλαιο με απολαβές περί των 400.000 ευρώ. Η πλευρά του παίκτη ζήτησε χρόνο για να εξετάσει κι άλλες προτάσεις, σύντομα όμως θα πραγματοποιηθεί συνάντηση καθώς για τον Αρη είναι απαραίτητο να ξέρει ποιες είναι οι σκέψεις του παίκτη πριν τα τέλη του Μάη. Γιατί σε περίπτωση αποχώρησης του αρχηγού της ομάδας θα πρέπει να αναζητηθεί Ελληνας παίκτης αντίστοιχων χαρακτηριστικών, συν τοις άλλοις αυτή η υπόθεση θα καθορίσει (οικονομικά) αντίστοιχες μεταγραφικές. Το ίδιο ισχύει και για τον Ρόνι Χάρελ για τον οποίον υπάρχει πρόθεση διατήρησής του στην ομάδα αλλά υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.