Άρης: Αποφασίζει για προπονητή ο Καρυπίδης -Ποιες είναι οι σκέψεις του

Μάνος Χατζάκης19 Σεπτεμβρίου 2021

Καμία απόφαση εν θερμώ δεν έλαβε ο Θόδωρος Καρυπίδης, την επομένη της αναμέτρησης με τον Ιωνικό, ωστόσο είναι θέμα ωρών να εξωτερικεύσει μέρος των σκέψεών του. Αλλωστε, γι' αυτό αναμένεται σήμερα η άφιξή του, ώστε να δώσει το “παρών” στην πρωϊνή προπόνηση. 

Τις αποφάσεις του επικεφαλής της ΠΑΕ περιμένει και ο Μάντζιος, καθώς το κλίμα είναι -ξεκάθαρα- εις βάρος του. Γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, πως η σημερινή μέρα θεωρείται κρίσιμη, καθώς την Τετάρτη (22/9) ο Αρης φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό και οι ποδοσφαιριστές πρέπει να γνωρίζουν με ποιον θα πορευτούν, τουλάχιστον έως την ημέρα του πρώτου ντέρμπι της σεζόν. Σε πρώτο χρόνο, η ομάδα χρειάζεται ενδοσκόπηση, διότι ουδείς είναι άμοιρος ευθυνών, και σε δεύτερο χρειάζεται ανασύνταξη. 

Το ερώτημα είναι σε ποιον πρόκειται να στηριχθεί η όλη επιχείρηση. Αν, κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, τα πράγματα μείνουν ως έχουν, τότε ο 51χρονος προπονητής θα κοουτσάρει στην 3η αγωνιστική της Super League 1, παίζοντας το... κεφάλι του, γιατί ο Αρης αγωνίζεται για ένα αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.