Άρης: Επιστροφή Γκαρθία, ατομικό για τον Ετέμπο

Metrosport Team17 Δεκεμβρίου 2022

Ο Άρης μετά τη νίκη στην πρώτη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο Ελλάδας στρέφει την προσοχή του στην επανέναρξη της Super League 1, όπου θα αντιμετωπίσει πάλι την ομάδα της Βοιωτίας (21/12, 15:00, Live στο Metropolis 95.5 και στο Metrosport.gr).

Ο Άλαν Πάρντιου είδε τον Μανού Γκαρθία να επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων, με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να τίθεται στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα της Τετάρτης. Αντίθετα ο Πίτερ Ετέμπο συνέχισε να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ Άρης: «Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του Άρη, οι οποίοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (πρόγραμμα αποκατάστασης για όσους ξεκίνησαν στον χθεσινό νικηφόρο αγώνα με τον Λεβαδειακό, παιχνίδια κατοχής μπάλας και παιχνίδια σε μικρούς χώρους για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές) με τον Μανού Γκαρθία να συμμετέχει στο πρόγραμμα, ενώ ο Πίτερ Ετέμπο ακολούθησε ατομικό. Αύριο, Κυριακή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.