Άρης: Ερωτηματικά για Ετέμπο και Γκαρθία πριν την επιστροφή στο Πρωτάθλημα

Metrosport Team17 Δεκεμβρίου 2022

Έτοιμος να επιστρέψει στην επίσημη αγωνιστική δράση του πρωταθλήματος, ο Άρης πέφτει και πάλι πάνω στον Λεβαδειακό, που αντιμετώπισε και χθες για την διοργάνωση του Κυπέλλου. Ένα ματς σπό το οποίο η παρουσία Ετέμπο και Γκαρθία κρίνεται αμφίβολη.
Μπορεί οι παίκτες του Άλαν Πάρντιου να επέστρεψαν στη βάση τους ώστε να προετοιμαστούν για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, όμως λίγο-πολύ είναι ήδη έτοιμοι για το επόμενο ματς και αυτό γιατί θα αντιμετωπίσουν για δεύτερη φορά μέσα σε ελάχιστες μέρες την ομάδα του Γιάσμινκο Βέλιτς.

Μέχρι στιγμής, από την φαρέτρα του Άλαν Πάρντιου εξακολουθούν να απουσιάζουν οι Πίτερ Ετέμπο και  Μάνου Γκαρθία που παραμένουν στο ιατρικό δελτίο, με τις πιθανότητες για να προλάβουν την επανέναρξη του πρωταθλήματος να είναι μοιρασμένες. Ο Νιγηριανός αισθάνεται ακόμα κάποιες ενοχλήσεις και τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα, και τον Άγγλο να μην δείχνει πρόθυμος να ρισκάρει με την περίπτωσή του.

Από την άλλη με τον Μάνου είναι θέμα αντίδρασης του οργανισμού του στην αμυγδαλίτιδα που τον ταλαιπωρεί. Χθες ο Ισπανός ένιωθε κάπως καλύτερα και μέσα στο Σαββατοκύριακο ίσως δοκιμάσει να προπονηθεί εάν νιώσει καλύτερα, έχοντας κάποιες παραπάνω ελπίδες να προλάβει το επόμενο ματς στη Λιβαδειά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.