Πάρντιου: «Οι παίκτες μου βάζουν την καρδιά τους στο γήπεδο και τα δίνουν όλα»

Metrosport Team14 Σεπτεμβρίου 2022

Το μεσημέρι πάτησε το πόδι του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και το απόγευμα βρέθηκε στο «Δασυγένειο» για γνωριμία με τους παίκτες του Άρη και προπόνηση.

Ο Άλαν Πάρντιου γνωρίζει ότι δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, καθώς ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης».

Τον Παρντιου παρουσίασε στους παίκτες ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Αγησιλαος Τουμαζατος: «Καλωσορίζουμε τον νέο μας προπονητή, που είναι μια προσωπικότητα του ποδοσφαίρου, είναι πολύ έμπειρος και είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον έχουμε μαζί μας και πιστεύουμε ότι με τη βοήθεια όλοι μαζί θα πετύχουμε τους υψηλούς στόχους μας».

Στη συνέχεια ο Πάρντιου είπε απευθυνόμενος στους παίκτες του Άρη: «Χαίρομαι που είμαι εδώ είναι μια νέα μεγάλη πρόκληση για εμένα. Θέλω επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και δουλειά στο 100% από όλους. Ενα στοιχείο που χαρακτηρίζει τις δικές μου ομάδες είναι ότι οι παίκτες βάζουν την καρδιά τους στο γήπεδο και τα δίνουν όλα για τη νίκη. Όλοι για τη νίκη αγωνιζόμαστε, αυτό θα κάνουμε και μαζί όλοι θα τηρείτε τους κανόνες της ομάδας με αφοσίωση».

Ο νέος προπονητής του Άρη στη συνέχεια μίλησε με τον Τόλη Τερζή που τον ενημέρωσε για την ομάδα. Ο Άγγλος επέβλεψε την προπόνηση και μετά το τέλος της συγκέντρωσε τα μέλη του staff μιλώντας τους για τον τρόπο που θέλει να λειτουργεί η ομάδα από αύριο. Τους είπε χαρακτηριστικά: «Όποιος έχει οποιοδήποτε θέμα να έρθει κατευθείαν σε εμένα η πόρτα του γραφείου μου είναι ανοικτή».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.