Άρης: Επέστρεψε ο Μαντσίνι, περιμένουν πρόταση οι κιτρινόμαυροι

Γιώργος Στράντζαλης29 Νοεμβρίου 2022

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη μετά την επιπλέον άδεια από την ΠΑΕ, η υπόθεση του ωστόσο παραμένει ανοικτή. Για την ακρίβεια, δεν έχει γίνει η παραμικρή κίνηση από καμία πλευρά προς την αποκατάστασης των σχέσεων. Ο επίσημος Άρης όλο αυτό το διάστημα κρατάει ουδέτερη στάση, δεν επιβεβαιώνει ούτε και διαψεύδει τα όσα ακούγονται για τον Αργεντινό και το μέλλον του.

Σε πρώτη φάση πάντως φαίνεται ότι μπαίνει στον “πάγο”, τουλάχιστον ώσπου να βγει λευκός καπνός από αυτήν την υπόθεση. Ο Αργεντινός βρέθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, ακολούθησε μάλιστα το πρώτο κομμάτι της προπόνησης αλλά όταν μπήκε σε επίπεδο τακτικής εκείνος δε συμμετείχε.

Ακολούθησε διαφορετικό πρόγραμμα μαζί τους Πάπε Σέικ Ντιόπ και Ιζέτ Χαϊροβιτς, οι οποίοι είναι εκτός αγωνιστικού πλάνου. Αυτό και μόνο επιβεβαιώνει ότι δεν έχει αλλάξει το παραμικρό από πλευράς παίκτη ή Αρη, μετά την ανοιχτή κόντρα τους και ότι το διαζύγιο μοιάζει αναπόφευκτο. Με τις υπάρχουσες συνθήκες μάλιστα είναι η λύση που “βολεύει” και τους δύο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.