Άρης: Επέστρεψαν οι Νετζήπογλου και Σιδηροηλίας

Metrosport Team14 Νοεμβρίου 2022

Συνέχεια προπονήσεων για τον μπασκετικό Άρη ο οποίος την Δευτέρα (14/11) προχώρησε την προετοιμασία του για τον αγώνα του Σαββάτου (19/11) κόντρα στο Περιστέρι με τον Γιάννη Καστρίτη να βλέπει επιστροφές με τους Νετζήπογλου και Σιδηροηλία να μπαίνουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Ωστόσο συνεχίζουν να είναι εκτός οι Φίλλιος και Χάγκινς.

Αναλυτικά το training report της ΚΑΕ Άρης: Ο ΑΡΗΣ συνέχισε τη Δευτέρα (14/11) την προετοιμασία του εν όψει του αγώνα του προσεχούς Σαββάτου (19/11, 15:45) στο Περιστέρι, για την 6η αγωνιστική της Basket League.Μετά το ρεπό της Κυριακής (13/11), το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε μία απογευματινή προπόνηση. 

Ο Όμηρος Νετζήπογλου ενσωματώθηκε στην προετοιμασία, μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με την Εθνική Ανδρών. Το ίδιο και ο Γιάννης Σιδηροηλίας, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γιώργος Φίλλιος, ο οποίος είχε αποκομίσει ένα χτύπημα από τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών. Απών ήταν ο Τζος Χάγκινς, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του μετά τη θλάση που υπέστη στη γάμπα. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί την Τρίτη 15/11 με μία απογευματινή προπόνηση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.