Άρης: Ενδιαφέρον στους ελεύθερους

Μάνος Χατζάκης06 Σεπτεμβρίου 2021

Η εξάλειψη της ποινής αφαίρεσης έξι βαθμών από το Πρωτάθλημα αποτελεί βασική προτεραιότητα στην ΠΑΕ Αρης, ωστόσο οι μεταγραφικές κινήσεις τρέχουν παράλληλα και το ενδιαφέρον εστιάζεται σε συγκεκριμένες θέσεις.

Ο Ακης Μάντζιος μιλώντας στη Nova, μετά το φιλικό με τον Ολυμπιακό, δεν απέκλεισε να γίνουν κι άλλες προσθήκες, εφόσον βοηθήσουν την ομάδα. Και η αλήθεια είναι ότι, έως ότου ολοκληρωθεί η περίοδος εγγραφών ελεύθερων ποδοσφαιριστών, οι "κιτρινόμαυροι" θα ασχολούνται με διάφορες περιπτώσεις σε συγκεκριμένες θέσεις. Το ενδιαφέρον εστιάζεται σε περιπτώσεις, οι οποίες αφορούν στη θέση "10", στον παίκτη δηλαδή ο οποίος θα δίνει -κατά περίπτωση- ανάσες στον Μπερτόγλιο και ίσως στον Γκαρσία, εφόσον ο δεύτερος παίξει ως play maker. Από τη στιγμή που χάλασε η μετακίνηση του Γκιτάν, προ μερικών εβδομάδων, ο Αρης έθεσε στόχο την απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή, καθώς η εκτίμηση λέει ότι είναι απαραίτητο το back up στον βασικό οργανωτή.

Εκτός του άξονα όμως, κινητικότητα παρατηρείται και στα άκρα της άμυνας και κυρίως στο δεξί, καθώς συνδέεται άμεσα με την επέκταση στο συμβόλαιο του Σούντγκρεν. Στον μύλο των συζητήσεων θα κυλήσει αρκετό νερό, αλλά στον Αρη θέλουν να είναι εξασφαλισμένοι σε κάθε ενδεχόμενο. Παρόμοια δεδομένα ισχύουν και στο αριστερό άκρο. Ο Γκάνεα δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα, το συμβόλαιό του τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι, κι εκεί θα βρίσκεται μόνο ο Λούμορ. Επομένως, δεν αποκλείεται να βρεθεί παίκτης, που μπορεί να παίξει ως αριστερός μπακ, έστω κι αν διαθέτει περισσότερο στοιχεία... στόπερ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.