Αρης: Ενδιαφέρον για Γκνιάτιτς!

Γιώργος Στράντζαλης27 Ιουλίου 2020

Την περίπτωση του Όγκνιεν Γκνιάτιτς εξετάζει το τελευταίο διάστημα ο Αρης για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Ο 28χρονος Βόσνιος χαφ είναι γνώριμος στο ελληνικό κοινό από τη θητεία του στον Πλατανιά, έπαιξε σε 41 αγώνες από το 2015 μέχρι τον Ιανουάριο του 2017, οπότε και πήρε μεταγραφή στη Ρόντα. Με τη φανέλα της ολλανδικής ομάδας αγωνίστηκε για δύο χρόνια, καταγράφοντας 51 συμμετοχές.  

Τελευταία ομάδα του ήταν η Κορόνα Κιέλτσε της Πολωνίας, από την οποία έμεινε ελεύθερος ολοκληρώνοντας τη σεζόν με 27 συμμετοχές και μία ασίστ. Ο Γκνιάτιτς διακρίνεται περισσότερο για την ικανότητά του στο ανασταλτικό κομμάτι και λιγότερο στο δημιουργικό. Η θέση του είναι κυρίως μπροστά από τα στόπερ, ως “κόφτης”, ενώ διακρίνεται και για την ικανότητά του στο ψηλό παιχνίδι (σσ έχει ύψος 1,90). Μπορεί να βοηθήσει και ως κεντρικός αμυντικός, κάθε χρόνο έχει τουλάχιστον δύο με τρία παιχνίδια στη συγκεκριμένη θέση, ενώ στη Ρόντα είχε αγωνιστεί κατ’ ανάγκη και στο δεξί άκρο.  

Είναι από τις περιπτώσεις που ενδιαφέρουν και εξετάζονται, ωστόσο στις πρώτες επαφές του Αρη με την πλευρά του Γκνιάτιτς διαπιστώθηκαν ορισμένες δυσκολίες. Αυτές δεν αφορούν τόσο στο οικονομικό, καθώς το ετήσιο κασέ του είναι προσιτό και κοντά στα οικονομικά στάνταρ της ομάδας, όσο στη διάθεση του Βόσνιου. Σε πρώτη φάση ο Γκνιάτιτς εμφανίζεται διστακτικός στο να επιστρέψει στο ελληνικό Πρωτάθλημα και περιμένει να δει τις υπόλοιπες προτάσεις που θα έχει στα χέρια του προτού αποφασίσει. Γι’ αυτό και ταυτόχρονα με τη δική του περίπτωση στον Αρη εξετάζουν και τις εναλλακτικές τους επιλογές.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.