Άρης: «Ενδεκαδάτοι» Μαντσίνι-Μπερτόγλιο στη Ριζούπολη

Γιώργος Στράντζαλης22 Ιανουαρίου 2021

Στο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης αναδείχθηκαν δύο Αργεντίνοι πρωταγωνιστές. Η είσοδος των Μαντσίνι-Μπερτόγλιο έδωσε στον Άρη την απαιτούμενη ενέργεια επιθετικά, τον έκανε περισσότερο δημιουργικό και με δικές τους συνεργασίες ξεκλειδώθηκε η αντίπαλη άμυνα για να φτάσει η ομάδα να αποκτήσει σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού.

Η εμφάνισή τους στο παιχνίδι της Τετάρτης αναμένεται να αποτελέσει το “εισιτήριο για το βασικό σχήμα που σχεδιάζει να παρατάξει ο Άκης Μάντζιος στο αυριανό παιχνίδι στη Ριζούπολη. 

Ο Μαντσίνι θα πάρει – εκτός απρόοπτου – τη θέση του Ματέο Γκαρσία, ο οποίος συνεχίζει να προβληματίζει με τις “χαμηλές πτήσεις” που πραγματοποιεί από την ημέρα που επέστρεψε στην ομάδα. Ο Μπερτόγλιο από την άλλη, παρά το γεγονός ότι προέρχεται από τραυματισμό και ακόμα δεν είναι έτοιμος να βγάλει ολόκληρο 90άλεπτο, θα ξεκινήσει στην τριάδα πίσω από τον φορ. 

Φάνηκε εξάλλου το πόσο σημαντική είναι η παρουσία του στο γήπεδο, καθώς στα τρία παιχνίδια που ήταν… στα πιτς έλειπαν από την ομάδα τα τρεξίματά του, η ένταση που βγάζει στο παιχνίδι του και σε κάθε περίπτωση η ικανότητά του τόσο στο δημιουργία όσο και στην εκτέλεση. Με το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης έφτασε συνολικά τα έξι τη φετινή σεζόν και είναι ο πρώτος σκόρερ των «κιτρινόμαυρων».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.