Άρης: Ένα ζευγάρι γάντια αναζητούν κάτοχο

Μάνος Χατζάκης20 Απριλίου 2022

Μπορεί η προσπάθεια του Άρη για την κατάκτηση της τρίτης θέσης να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, τη στιγμή παράλληλα που εκκρεμεί και η απόφαση του CAS στην υπόθεση Ντουρμισάι, ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» διατηρούν δίαυλο επικοινωνίας με παίκτες που ενδιαφέρουν, κυρίως εντός Ελλάδας.

Ενας από τους διακαείς πόθους, ήταν και παραμένει ο Γιούρι Λοντίγκιν κι αυτό δεν αποτελεί είδηση. Οι επαφές συνεχίστηκαν τις τελευταίες εβδομάδες, στο τραπέζι έπεσαν συγκεκριμένα νούμερα και κανείς δεν αποκλείει να την αποδεχθεί ο κίπερ του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος, άρα μπορεί να κλείσει ανά πάσα στιγμή στην ομάδα, που επιθυμεί.

Έφτασε κοντά, δύο χρόνια πριν

Ο πρώην πορτιέρε της Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης έφτασε κοντά στον Αρη, δύο καλοκαίρια πριν, ωστόσο η συμφωνία χάλασε για 50 χιλ. ευρώ. Τότε, ήρθε και η ανανέωση με τον Κουέστα και κάπως έτσι έκλεισαν και οι συζητήσεις. Εκ τότε, ο Λοντίγκιν πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις και σταδιακά αναζητούσε κάτι καλύτερο στην καριέρα του, που να έχει μεγαλύτερη πίεση και ένταση. Ο Αρης επανεμφανίστηκε, πριν λίγο καιρό, και υπάρχει η πλευρά που υποστηρίζει ότι ο Γιούρι θα αποδεχθεί (αν δεν το έχει κάνει ήδη) την πρόταση της ΠΑΕ.

Αρχικά, παρατηρήθηκε διαφορά, ωστόσο η θέληση για συνεργασία φαίνεται πως είναι αμοιβαία με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον του ρώσου κίπερ.

Κουέστα μεν, αλλά...

Αυτή τη στιγμή, οι «κιτρινόμαυροι» διαθέτουν τρεις τερματοφύλακες, δύο εκ των οποίων τα συμβόλαια, ολοκληρώνονται σε δύο μήνες. Αφενός του Κουέστα, ο οποίος κάνει εξαιρετικό πρωτάθλημα, όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσουν συζητήσεις για επέκταση. Μέχρι στιγμής, δεν φαίνονται τέτοιες προθέσεις, από την πλευρά της εταιρείας, αν και δεν μπορεί να αποκλειστεί το αντίθετο, καθώς υπάρχει η απόφαση του CAS.

Ο δεύτερος είναι ο Σιαμπάνης. Μετά από λίγες φετινές εμφανίσεις, κέρδισε πόντους και θεωρείται πιθανό να παραμείνει στο ρόστερ. Είναι Έλληνας, έχει ικανότητες, το κασέ του είναι προσιτό, άρα γιατί... όχι;

Αναφορικά με τον Ντένις, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Εχει συμβόλαιο (βαρύ), η ΠΑΕ θα ήθελε να απαλλαγεί, αλλά πού θα βρει ο Βραζιλιάνος τόσα χρήματα, όταν πριν από 6 μέρες έκλεισε τα 35 του χρόνια; Αν οι Θεσσαλονικείς καταφέρουν και το λύσουν, θα πρόκειται για επιτυχία. Διαφορετικά, θα μείνει στο ρόστερ ως τρίτη επιλογή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.