Άρης: Ένα «τσακ» και φτιάχνει κατάσταση

Μάνος Χατζάκης11 Ιουνίου 2021

Μία απόφαση. Μία θετική απόφαση ή έστω όχι αρνητική, η οποία θα θεωρηθεί καταδικαστική σε ό,τι αφορά τη συγκρότηση ομάδας. 

Σε αυτή τη θέση βρίσκεται, εβδομάδες τώρα, ολόκληρο το "κιτρινόμαυρο" οικοδόμημα.

Ως θετική απόφαση από το CAS λογίζεται και η ποινή του προστίμου για την υπόθεση Ντουρμισάι, γιατί έτσι η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα μεταγραφών.

Η αρνητική εξέλιξη θα είναι να της στερήσουν οι δικαστές το δικαίωμα να λειτουργήσει ως κανονική εταιρία, η οποία θα πουλάει, θα αγοράζει και θα δημιουργεί τις προϋποθέσεις, για να έρθουν έσοδα.

Κι αυτό δε συνάδει, θεωρητικά, με τις αρχές της FIFA, η οποία δεν θα ήθελε να πλήξει (περισσότερο) το ίδιο της το προϊόν.

Ο Άρης περιμένει, γιατί δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά. Και, αν του επιτραπεί να κάνει μεταγραφές, τότε θα ρολάρει οργανωτικά, εφαρμόζοντας το σχεδόν έτοιμο πλάνο ενίσχυσης.

Από εκεί και μετά, όλα θα γίνουν όπως πρέπει, με αφετηρία το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο ξεκινά σε λίγες ημέρες.

Ήδη, στα προσεχή 24ωρα θα μιλάμε για επιστροφές... αδειούχων, οι οποίοι θα ξαναμπούν στο γήπεδο, προκειμένου να ξεκινήσουν τη δουλειά, που τελείωσαν πριν μερικές εβδομάδες με την κατάκτηση της τρίτης θέσης.

Οι συνθήκες και οι κατάλληλες προϋποθέσεις έχουν δημιουργηθεί, ώστε ο Άρης να παίξει δυνατά στο παιχνίδι των μεταγραφών.

Λίγη υπομονή, περισσότερη τύχη και θα ανοίξει ο δρόμος της... συνέχειας.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.