Αρης: Ενα συν ένα ίσον... έξι

Metrosport Team10 Δεκεμβρίου 2020

H διατήρηση στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα και ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τις δύο πρώτες θέσεις συνεπάγεται έξι βαθμούς στα επόμενα δύο παιχνίδια. Οι “κιτρινόμαυροι” θα επιδιώξουν να ολοκληρώσουν τον πρώτο γύρο με τη μέγιστη δυνατή συγκομιδή, κλείνοντας παράλληλα ιδανικά το 2020.

Αυτή τη στιγμή, ο Αρης βρίσκεται 3ος, έναν βαθμό πίσω από τον ΠΑΟΚ και δύο πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Χρονικά, προηγείται το τοπικό ντέρμπι με τον “δικέφαλο”, το οποίο είναι -απολύτως- στα μέτρα της ομάδας του Ακη Μάντζιου. Εφόσον κατακτηθούν οι τρεις βαθμοί, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για το απόλυτο στην αυλαία του Α' γύρου, η οποία πέφτει στο Ηράκλειο με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί αντιμετωπίζουν σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα (κυρίως απουσίες λόγω τραυματισμών) και η κατάστασή τους αποτυπώνεται στα παιχνίδια Πρωταθλήματος.

Η συγκυρία, δηλαδή, ενώπιον της οποίας στέκεται ο Αρης, μπορεί να οδηγήσει τον Θεό του Πολέμου σε ακόμη υψηλότερα σκαλοπάτια, ειδικά αν οι δύο ομάδες που βρίσκονται στη δυάδα, χάσουν βαθμούς. Αλλωστε, στη 13η αγωνιστική υπάρχει και το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Πρώτη συνθήκη, όμως, για το μέγιστο δυνατό πλασάρισμα, στο τέλος του 2020, είναι η κατάκτηση έξι βαθμών από την πλευρά των ποδοσφαιριστών του Αρη.

Εκτός της ουσίας, που είναι οι βαθμοί, θα τονωθεί ακόμη περισσότερο το πρεστίζ, καθώς σε 12 ματς το συγκρότημα του Μάντζιου διεκδικεί ρεκόρ συγκομιδής πόντων, τη στιγμή που θα εκκρεμεί και ο αγώνας με την ΑΕΚ, ο οποίος πάει, όπως όλα δείχνουν, για τις 13 Ιανουαρίου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.