Άρης: Έμφαση στις στατικές φάσεις και ομιλία από τον Μπούργος πριν το φιλικό

Γιώργος Στράντζαλης01 Ιουλίου 2022

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει σήμερα (1/7) το Αμβούργο στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι στην Αυστρία, με τους ποδοσφαιριστές των «κιτρινόμαυρων» να πηγαίνουν για προπόνηση και το πρωί, καθώς ο Χερμάν Μπούργος ήθελε να δουλέψει σε συγκεκριμένα θέματα. 

Ένα από αυτά, η δουλειά στις στατικές φάσεις με τον Αργεντίνο προπονητή να προχωράει σε ομιλία πριν την έναρξη της προπόνησης προς τους παίκτες του, για τα όσα θέλει να δει αλλά και τη δουλειά που θα περιλαμβάνει η σημερινή προπόνηση. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του Άρη δούλεψαν σε στατικές φάσεις, δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια σε άμυνα και επίθεση, ενώ και στους χώρους που θα καλύπτουν τα μαρκαρίσματα στην αμυνα αλλά και τη θέση που θα παίρνουν οι επιθετικοί.

Ο Πάπε Σέικ Ντιόπ που έχει το δικό του κίνητρο στην προετοιμασία του Άρη, μετά την επικοινωνία που είχε χθες με τον προπονητή του, σήμερα μίλησαν εκ νέου πριν την έναρξη της προπόνησης με τον Αργεντίνο τεχνικό για να του εξηγήσει τι ακριβώς περιμένει από αυτόν στο διάστημα της προετοιμασίας.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του Metrosport.gr:
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.