Άρης: Εκτός ο Φαμπιάνο με Λεβαδειακό

Metrosport Team18 Δεκεμβρίου 2022

Με έντονους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Άρη εν όψει της επανέναρξης της Super League και της εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στον Λεβαδειακό (21/12 15:00). Χωρίς κάποιο πρόβλημα ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγενείου, εκτός του Πίτερ Ετέμπο που συνέχισε να προπονείται ατομικά.

Ωστόσο με μια αναπάντεχη επιστροφή πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση αφού Θεόδωρος Καρυπίδης και Ντάνιελ Μαντσίνι μίλησαν πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης και ο Αργεντίνος εξτρεμ επέστρεψε στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα. Τέλος μια σίγουρη απουσία από το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης για τους «κίτρινους» είναι ο κεντρικός αμυντικός Φαμπιάνο Λέισμαν, ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή αφού έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Το training report της ΠΑΕ Άρης: «Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου (ο Πίτερ Ετέμπο, που ξεκίνησε να ανεβάζει ρυθμό, ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα) περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη (ασκήσεις πρόληψης, αερόβιες ασκήσεις και παιχνίδι τακτικής) ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης με τον Λεβαδειακό στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς (21/12, 15:00), στο πλαίσιο της 14ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 (πρεμιέρα β’ γύρου).

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Φαμπιάνο Λέισμαν, που είχε συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση που θα γίνει στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας. Αύριο, Δευτέρα, η προπόνηση θα γίνει το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.